x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone: "Vreau sa iau o pauza pana la vara"

Andone: "Vreau sa iau o pauza pana la vara"

15 Ian 2007   •   00:00
Andone:  "Vreau sa iau o pauza pana la vara"

Revenit in tara dupa un an petrecut in campionatul Ciprului, la Omonia Nicosia, Ioan Andone inca nu se gandeste sa-si caute o alta echipa. Totusi, tehnicianul admite faptul ca, in eventualitate unei oferte din strainatate, ii va da curs.

Revenit in tara dupa un an petrecut in campionatul Ciprului, la Omonia Nicosia, Ioan Andone (foto) inca nu se gandeste sa-si caute o alta echipa. Totusi, tehnicianul admite faptul ca, in eventualitate unei oferte din strainatate, ii va da curs.

REFUZ. Fostul antrenor al lui Dinamo isi doreste o perioada de pauza: "As vrea sa iau o pauza pana la vara, dar este foarte posibil sa nu mi se implineasca visul. Daca voi avea o oferta de la o echipa din strainatate, dar nu una oarecare, as accepta". Andone, care si-a incheiat definitiv conturile cu gruparea cipriota, ar fi dorit de olandezii de Herenveen, acolo unde a evoluat ca jucator in perioada 1991-1993. "Dupa plecarea de la Omonia, am fost contactat de o formatie din Ucraina. Nu am acceptat pentru ca nu vreau sa ma duc la o echipa care se bate pentru evitarea retrogradarii si, mai ales, la jumatatea sezonului", a recunoscut Andone, care a ocolit subiectul Herenveen. Tehnicianul a mai adaugat ca a fost sunat si de oficialii lui CFR Cluj, desi, la momentul respectiv, la echipa era Dorinel Munteanu: "Da, este adevarat, m-au contactat, dar am fost nevoit sa refuz intrucat eram sub contract cu Omonia Nicosia". Despre Dinamo, Andone este de parere ca ros-albii sunt deja campioni: "La avansul pe care il au, nu mai pot pierde titlul. Eu sper sa elimine si pe Benfica si sa continue traseul in Europa. O sa ma intorc la Dinamo, dar nu acum. Probabil intr-un viitor mai indepartat".

OFERTA
"Deja am fost contactat de o formatie din Ucraina. Nu am acceptat pentru ca nu vreau sa ma duc la o echipa care se bate pentru evitarea retrogradarii si, mai ales, la jumatatea sezonului. Legat de Dinamo, sper sa elimine si pe Benfica si sa continue traseul in Europa. O sa ma intorc la Dinamo, dar nu acum"
Ioan Andone

×
Subiecte în articol: sport andone