x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone vs Rednic

Andone vs Rednic

17 Apr 2004   •   00:00

Cu Rednic pe banca, Craiova a obtinut trei victorii din tot atatea posibile. Dinamo a pierdut pozitia de lider dupa egalul de la Bacau si nu isi permite pasi gresiti.

Dupa o perioada in care Craiova, condusa de Gigi Netoiu, nu obtinea nici un punct in meciurile cu Dinamo, oltenii vin in Stefan cel Mare mai motivati decat oricand. Mircea Rednic va incerca marea lovitura in fata amicului sau Ioan Andone, mai ales ca Dinamo nu se va putea baza pe patru titulari.

PRIETENI. Prietenia dintre Ioan Andone si Mircea Rednic dureaza de peste 30 de ani. Inceputa la Hunedoara, in perioada Corvinul, aceasta a fost cizelata la Dinamo si la echipa nationala, cei doi ramanand in relatii excelente si dupa ce au devenit antrenori. Ambii sunt discipolii lui Mircea Lucescu, care i-a ajutat de cate ori a putut, Besiktas invitand chiar o „combinata" Rapid - Sportul pentru meciuri amicale, Rednic si Andone luand loc pe banca romanilor.

FARA CONTRE. Cuprins de euforia victoriei cu Rapid, Rednic i-a transmis un mesaj in engleza amicului sau: „I’m coming!", avertizandu-l pe Andone ca soseste, azi, in Stefan cel Mare, cu ganduri mari. Acum, cei doi au evitat sa intre in contre: „Nu mi-e frica de Rednic, chiar daca a castigat ultimele intalniri directe. Sa nu uite ca l-am batut in Giulesti, cu Sportul, cand Rapid venea dupa o serie foarte buna", a declarat Ando. „Sunt foarte multe ambitii in acest joc. Lui Andone ii urez succes in cariera", a declarat Rednic.

Paul Andone, Marian Stefan


Spectacol in tribune

Clubul din Stefan cel Mare a pus de ieri in vanzare bilete pentru partida cu Universitatea Craiova, cu preturi cuprinse intre 20.000 de lei (peluze) si 100.000 de lei (tribuna zero). Galeria „cainilor" pregateste un spectacol total in tribune. „Vom avea o coregrafie speciala pentru acest joc. Nu cred ca oltenii vor veni cu miile in Stefan cel Mare. Anul trecut au spus ca vin cu 30 de autocare, dar 15 au fost goale", a declarat liderul suporterilor dinamovisti, Elias Bucurica. Cat despre suporterii olteni, acestia vor fi in numar mare. „Am primit asigurari de la Dinamo ca vom ocupa 10% din capacitatea stadionului. Am cheltuit 150 de milioane de lei doar pentru transportul suporterilor, care vor veni in capitala cu 25 de autocare", ne-a declarat presedintele „Stiintei", Pavel Badea. (Vicentiu Neagoe)


Grigorie a „furat" de la Balaci

Gigi Netoiu a adus de la Craiova, in vara lui 2002, jucatori pentru inca o echipa de fotbal. N-au mai ramas decat Barcauan, Grigorie, Burca, Stefan Preda, Alexa si Claudiu Niculescu. Grigorie isi amintese ca in copilarie nu rata nici un meci al „Craiovei Maxima". „Il admiram pe Ilie Balaci. Am crescut la juniorii Craiovei, am jucat la tineret si am debutat in Divizia A la Craiova. Dar acum joc pentru Dinamo. Nu e loc de sentimente", a declarat Grigorie pentru site-ul oficial al lui Dinamo. (Vicentiu Neagoe)


Rednic vs Andone 5-1

Fosti coechipieri in echipa de aur a „cainilor", intre antrenorii Ioan Andone si Mircea Rednic, exista o rivalitate foarte mare. Meciul de astazi il gaseste pe antrenorul Craiovei in avantaj, acesta invingandu-l pe „Falcosul" de 4 ori in cariera. Ca antrenor al Rapidului, „Puriul" a castigat de 3 ori in fata lui Andone, care antrena pe Dinamo (2-0 si 4-3 in campionat, 1-0 in Supercupa), dar l-a invins si cand Ando era antrenor la Sportul (2-1 in Regie). Ca tehnician al Bacaului, Rednic l-a mai batut o data (3-1 la Sportul). Singura victorie a „Falcosului" impotriva fostului sau coechipier a fost cea obtinuta cu Sportul in Giulesti (1-0). (Vicentiu Neagoe)

×
Subiecte în articol: sport dinamo rednic andone