x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andrei Gheorghe, in fata greilor

Andrei Gheorghe, in fata greilor

30 Apr 2004   •   00:00

In aceasta seara de la ora 22:15, la Cluj se va derula Gala Gladiatorilor, o spectaculoasa reuniune de kick-boxing in care se vor intruni nume de rezonanta ale luptatorilor din Romania.

COSMIN SMOCHINA

VIP. Spectacolul, care va fi transmis in direct de Antena 1, va fi prezentat de Andrei Gheorghe, care va trece in revista luptatorii direct din ring. Alaturi de vedeta, la aceasta gala vor mai fi prezenti si alti oameni de televiziune, printre care se numara Constantin Trofin si Ovidiu Uscat, prezentatorii emisiunii Canalul de Stiri.

ELITA. Printre luptatorii care si-au anuntat participarea la Gala Gladiatorilor se numara Andrei Buz, campionul mondial la kempo, Victor Apostol, vicecampion mondial la kempo, Victor Lapuste, campion national la karate, Marius Irmuluc, vicecampion mondial la kung-fu, Florin Perijoc, Vlaicu Borse si Razvan Benke, campioni la street fight. In ring vor mai urca Sergiu Moga, Adrian Sauca, vicecampion national la box si Poczo Zoltan, campion international la wushu. Meciurile de kick-boxing din cadrul Galei Gladiatorilor vor fi arbitrate dupa regulamentul oficial K1, astfel ca in aceasta seara vor putea fi vazute lupte din aproape toate stilurile.

×
Subiecte în articol: sport