x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Antrenorii ar fi dorit amânarea primei etape din retur

Antrenorii ar fi dorit amânarea primei etape din retur

15 Feb 2010   •   00:00

Tehnicienii prezenţi luni la reunirea profesională a antrenorilor, care a avut loc la Casa Fotbalului, s-au arătat îngrijoraţi de starea terenurilor după precipitaţiile căzute în ultima perioadă. "Sper să se potolească vremea şi să avem cele mai bune condiţii de a desfăşura prima etapă. Mă bag şi eu la lopată. Toţi ar trebui să dea zăpada la o parte pentru a se juca. Oricum campionatul e foarte comprimat şi nu ştiu de ce. Vor fi meciuri foarte multe, iar până la jumătatea lunii martie vom avea un program infernal", a declarat antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan.
"Dacă ninge în condiţiile actuale, normal ar trebui să se amâne, pentru că nu am avea unde să jucăm, dar Liga va decide. Vom juca fotbal în noroi, dar am înţeles că de mâine se încălzeşte vremea", a adăugat Dorinel Munteanu, tehnicianul Oţelului Galaţi. Şi rapidistul Nae Manea este pro-amânare: "Noi jucăm la Iaşi, am înţeles că terenul e impracticabil, e o mlaştină. Ne gândeam să amânăm meciul, să-l punem la o dată de Cupă, pentru că noi oricum nu mai participăm la această competiţie, dar să vedem".
Selecţionerul Răzvan Lucescu, prezent la consfătuire, este de părere că începutul returului Ligii I ar trebui amânat. "Şi eu aş fi preferat să îi am pe jucătorii care vor veni la lot cu două meciuri în campionat, dar sunt riscuri destul de ridicate în condiţiile unor terenuri foarte grele pline de zăpadă sau gheaţă", a completat Lucescu.

×
Subiecte în articol: redactie