x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Antrenorul unei formaţii din Turcia a fost arestat, iar echipă dusă la poliţie

Antrenorul unei formaţii din Turcia a fost arestat, iar echipă dusă la poliţie

27 Oct 2008   •   00:00

Antrenorul echipei Goztepe, din liga a treia turcă, a fost arestat pentru ultraj şi pentru comportamentul pe care l-a avut faţă de arbitru la meciul din deplasare cu Ispartaspor, iar toţi jucătorii săi au fost duşi la poliţie, fiind acuzaţi că ar fi agresat un oficial.



Potrivit sursei citate, la meciul de duminică din al treilea eşalon turc, incidentele au izbucnit după ce fanii echipei gazdă au afişat un banner cu mesajul "Goztepe, o legendă de 83 de ani, a ajuns la o castană", provocând nemulţumirea oaspeţilor. Cei 200 de suporteri ai formaţiei Goztepe au cerut să se ridice bannerul şi au vrut să intre în teren, în timpul jocului. Poliţiştii au intervenit, unul fiind rănit la braţ. În altercaţii au fost răniţi şi doi fani. Poliţiştul şi cei doi suporteri au fost transportaţi la spital, iar alţi trei fani au fost arestaţi.

Meciul a fost câştigat, cu scorul de 2-1, de Ispartaspor. La finalul partidei, a izbucnit o altercaţie între jucătorii celor două echipe şi între fotbaliştii de la Goztepe şi oficialii de la Ispartaspor. Poliţia a intervenit pentru ca situaţia să nu degenereze.

Potrivit şefului poliţiei din Isparta,  tehnicianul Mustafa Fedai a fost reţinut din cauza comportamentului său faţă de arbitrul Bulent Kenet şi faţă de poliţişti. Întreaga echipă Goztepe a fost dusă la poliţie deoarece un oficial al clubului Ispartaspor, Mustafa Ozsavlu, s-a plâns că a fost lovit cu pumnii de câţiva jucători, dar nu i-a nominalizat pe agresori. Jucătorii au fost duşi la poliţie pentru ca agresorii să fie identificaţi.

×
Subiecte în articol: sport