x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Apelul Rapidului a fost respins, rămâne 3-0 pentru Timişoara la masa verde

Apelul Rapidului a fost respins, rămâne 3-0 pentru Timişoara la masa verde

23 Apr 2010   •   00:00

Comisia de Recurs a LPF a decis, vineri, să respingă apelul Rapidului în cazul "Varga-Bălan", astfel încât rezultatul meciului cu FC Timişoara din etapa a 20-a rămâne cel decis de Comisia de Disciplină, 3-0 pentru bănăţeni la "masa verde", informează gsp.ro.

Preşedintele Comisiei de Recurs, Daniel Florea, a declarat, vineri, agenţiei Mediafax, că membrii instanţei sportive au luat o hotărâre în cazul "Varga-Bălan", care va fi anunţată, oficial, în jurul orei 15:00.

Comisia de Disciplină a LPF a decis, pe 9 aprilie, ca echipa Rapid să piardă, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Timişoara, considerând că jucătorii rapidişti Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc în partida disputată la 5 martie şi încheiată pe teren cu victoria rapidiştilor cu 1-0.

Aceasta era ultima cale de apel pe care giuleştenii o aveau la instanţele din ţară, singurul for care mai poate schimba decizia acum fiind Tribunalul Sportiv de la Lausanne.

"Nu pot să cred aşa ceva, este un abuz de drept,  vom merge la TAS şi în instanţele civile pentru a ne câştiga dreptatea", a spus  patronul Rapidului, George Copos, pentru prosport.ro.

×
Subiecte în articol: redactie