x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Argăseală: "În mod normal, ar trebui să trecem de Ujpest"

Argăseală: "În mod normal, ar trebui să trecem de Ujpest"

13 Iul 2009   •   00:00

Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, astăzi, că formaţia "roş-albastră" ar trebui să treacă în turul trei preliminar al Ligii Europa după dubla manşă cu gruparea maghiară Ujpest FC, dar a avertizat că în fotbal există cele mai multe surprize.



"În mod normal, după această dublă cu Ujpest ar trebui să fim calificaţi în turul următor. Însă meciurile oficiale au întotdeauna o încărcătură specială. Nimeni de la Steaua nu se consideră deja calificat. Nu este ca o regulă matematică, în fotbal există cele mai multe surprize", a spus Argăseală, citat de Mediafax.

Argăseală a negat că Steaua ar fi în negocieri cu jucătorul sloven Andrej Komac, aşa cum a apărut în presă. Oficialul stelist a mai precizat că încă aşteaptă răspunsul fundaşului grec Darlas, iar la sfârşitul zilei va putea spune dacă jucătorul va ajunge sau nu la echipa "roş-albastră".

Oficialul stelist a ţinut să precizeze că mijlocaşul Bănel Nicoliţă nu a fost oferit altor echipe din Europa, aşa cum a apărut în presă. "Nicoliţă este unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului şi niciodată Steaua nu va trimite dvd-uri prin Europa ca să vândă un asemenea jucător. Nu aşa tratează Steaua fotbaliştii. În plus, Nicoliţă nu va fi niciodată în discuţii pentru un împrumut de la Steaua", a explicat el.

Valeriu Argăseală are încredere că mijlocaşul de 19 ani ai Stelei, Mihai Onicaş, va putea face faţă unei competiţii cum este Liga Europa. "Onicaş poate face faţă la o compeţie cum e Liga Europa. Nu ştiu dacă va fi titular în meciul cu Ujpest, dar el este pregătit să joace. Sper să fie mai mulţi spectatori la meciul cu Ujpest. Sper ca şi vremea să ne ajute", a concluzionat Argăseală. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport