x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Artificii in Giulesti

Artificii in Giulesti

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    02 Dec 2005   •   00:00
Artificii in Giulesti

Rapid, la a treia victorie in grupele Cupei UEFA, si-a asigurat calificarea in faza urmatoare inaintea ultimei etape. Giulestenii vor primi cate 12.000 de dolari pentru calificarea in primavara europeana.

RAPID - PAOK SALONIC 1-0 / Elevii lui Razvan Lucescu fac istorie

Rapid, la a treia victorie in grupele Cupei UEFA, si-a asigurat calificarea in faza urmatoare inaintea ultimei etape. Giulestenii vor primi cate 12.000 de dolari pentru calificarea in primavara europeana.

Elevii lui Razvan Lucescu au facut un joc colectiv fara greseala, iar sclipirea decisiva a fost adusa de Maldarasanu, care a executat impecabil o lovitura libera in cel de-al treilea minut de prelungiri al primei reprize.

PERFORMANTA. "Sunt fericit pentru acest succes istoric. Pana la pauza am controlat jocul si meritam sa avem o diferenta de cel putin doua goluri", a spus Lucescu. In replica, antrenorul oaspetilor, Georgios Kostikos, a dat vina pe oboseala jucatorilor sai pentru infrangerea de aseara. "Rapid a fost mai buna in prima repriza, dar a primit gol cu ghinion in ultimele secunde. Foarte multi jucatori nu sunt deloc in forma si echipa este obosita, pentru ca e prima data in ultimii ani cand jucam atatea meciuri", a spus Kostikos, adaugand ca cel mai bun jucator rapidist i s-a parut a fi Daniel Niculae.

OFICIALA. La tribuna oficiala a fost prezent, alaturi de reprezentantii lui PAOK, tehnicianul Stelei, Oleg Protasov, fost antrenor in Grecia, la Olympiakos. De la oficiala a lipsit insa patronul George Copos, care a fost la meci, dar si-a gasit un alt loc din care sa stea, din cauza ploii.

FAMILIE
"Sunt fericit pentru acest succes istoric. Sunt mandru de acesti baieti minunati, care de la inceput au luptat impotriva tuturor si au reusit ceea ce nimeni nu se astepta. Am vorbit cu mama la telefon si mi-a spus ca tata ar trebui sa fie mandru ca a patruns in primavara europeana alaturi de fiul lui" - Razvan Lucescu, antrenor Rapid

SI SAHTIOR S-A CALIFICAT
In celalalt meci din grupa G, Sahtior Donetk a invins cu 1-0, in deplasare, pe Rennes. Pentru trupa lui Mircea Lucescu, cu Rat integralist si Marica pe teren din minutul 79, a inscris Elano, in minutul 38, din penalty. In urma acestor rezultate, atat Rapid si Sahtior, care au acumulat cate 9 puncte, cat si VfB Stuttgart (6 puncte), care a stat ieri, s-au calificat.
×
Subiecte în articol: sport