x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport AS Roma îl vrea şi pe Adi Mutu

AS Roma îl vrea şi pe Adi Mutu

04 Sep 2009   •   00:00
AS Roma îl vrea şi pe Adi Mutu
Sursa foto: /AP/AGERPRES

Transferul internaţionalului român la echipa din capitala Italiei ar putea fi realizat în iarnă, un rol important urmând a avea fraţii Ioan şi Victor Becali, care au redevenit impresarii "Briliantului".



Chiar dacă a ratat meciurile echipei naţionale cu Franţa şi Austria din preliminariile CM, din cauza unei accidentări, Adrian Mutu are şi motive de satisfacţie. Unul ar fi faptul că a revenit sub "tutela" impresarilor Ioan şi Victor Becali după cinci ani, iar un altul ar fi un posibil transfer la AS Roma, echipă care l-a achiziţionat recent pe Bogdan Lobonţ. Interesul romanilor pentru "Briliant" a existat şi în urmă cu un an, când a oferit 18 milioane de euro pentru internaţionalul român de la Fiorentina. "Tranzacţia a picat poate şi pentru că familia Moggi, foştii impresari ai lui Mutu, şi patronii lui AS Roma, familia Sensi, nu au avut niciodată relaţii bune", a declarat Victor Becali. Noul tehnician al Romei, Claudio Ranieri, a precizat că are nevoie de un atacant în perioada de transferuri din iarnă, iar Mutu este cap de listă, cei doi lucrând excelent în perioada când Ranieri a pregătit gruparea "viola". "Momentan, Roma nu îi poate asigura lui Mutu un salariu pe măsură, însă dacă clubul va fi vândut unor investitori potenţi, aşa cum se vehiculează, transferul se poate realiza", a mai adăugat Victor Becali.

Lobonţ, pe listă
Deşi încă se află în perioada de recuperare, estimându-se că abia în octombrie şi-ar putea relua antrenamentele alături de noii săi coechipieri, oficialii lui AS Roma l-a trecut pe internaţionalul român pe lista pentu Europa League. Alături de "Pisică", la capitolul portari se mai află Doni, Morales şi Frasca, primul fiind şi el accidentat. Celălalt român din lotul Romei, Adrian Piţ, nu a intrat în calculele noului antrenor, Claudio Ranieri.

×
Subiecte în articol: sport