x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Atacat din toate părţile, Lăcătuş răspunde: "Mă doare, dar trebuie să fiu bărbat şi să merg mai departe"

Atacat din toate părţile, Lăcătuş răspunde: "Mă doare, dar trebuie să fiu bărbat şi să merg mai departe"

11 Apr 2009   •   00:00
Atacat din toate părţile, Lăcătuş răspunde: "Mă doare, dar trebuie să fiu bărbat şi să merg mai departe"

După egalulde pe teren propriu cu Farul, criza din Ghencea se adânceşte. Lăcătuş a întrat în colimatorul fanilor, o parte a acestora cerându-i demisia la finalul partidei cu constănţenii, informează Antena3.ro. Tehnicianul vicecampioanei recunoaşte problemele echipei pe care o pregăteşte şi spune că se aştepta la o asemenea reacţie a suporterilor, mai ales că nici rezultatele nu îl ajută.

"Mă aşteptam ca unii suporteri să îmi ceară demisia, iar în această seară nici rezultatul nu a fost de partea mea. Aşa cum îmi face plăcere să fiu aclamat, la fel de bine trebuie să suport şi criticile. Mă doare, dar trebuie să fiu bărbat şi să merg mai departe", a declarat "Fiara", care a ţinut să adauge: "Niciodată nu voi regreta că m-am întors la Steaua. Când e vorba de acest club, nu regret nimic".

În ciuda situaţiei din clasament, Lăcătuş speră încă într-o poziţie care să permită roş-albaştrilor să evolueze sezonul următor în cupele europene. "Ne aflăm într-o situaţie jenantă, dificilă, va fi greu să ieşim din ea. Sper însă să fiu contrazis de jucători în meciurile următoare. Trebuie ca împreună s-o scoatem la capăt, încercăm să ne calificăm într-o cupă europeană", a conchis tehnicianul stelist. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport