x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Atacul nulitatii

Atacul nulitatii

19 Apr 2004   •   00:00

„Poli" a reusit sa-si mai dezamageasca inca o data propriul public. Doar un 0 - 0 cu Otelul, o echipa de batut, dar care atunci cănd doreste poate sa faca si meciuri mari. Sorin Cărtu a venit la „marea ciupeala", dupa un punct, si l-a obtinut la capatul unei partide in care a omorat spectacolul in favoarea rezultatului.

ZERO. Daca apararea gazdelor a evoluat la cote normale, linia ofensiva a fost egala cu zero. De la Buia s-a asteptat mult, dar degeaba, Stancu evolueaza de mult timp sub orice critica, in timp ce atacantii, Silvasan, Oprea si mai apoi Prodan, au demonstrat ca locul ocupat in clasament nu este meritul lor. A fost al saptelea rezultat de 0 - 0 obtinut de Timisoara in acest campionat, scor ce mai trage un semn de alarma asupra valorii atacului.

VINOVAT. Semiesecul banatenilor nu trebuie sa surprinda pe nimeni, atata timp cat pe banca de rezerve a lui „Poli" sta Basarab Panduru. Iar „marele antrenor" nu poate si nu dispune de insusirile necesare pentru a-si purta echipa spre victorie. „A fost o prima repriza foarte slaba pentru noi. Am incercat in repriza a doua sa schimbam putin jocul si am avut impresia ca e mai bine. Dupa cum am jucat, nu meritam sa castigam astazi. Rezultatul de egalitate este echitabil", a fost opinia acestuia, de final.

Daniel Neacsu - Timisoara

Cartu e multumit de rezultat

Chiar daca Otelul se afla la al doilea meci consecutiv de 0-0, antrenorul galatenilor, Sorin Cartu (foto), s-a aratat multumit de rezultatul final al partidei de la Timisoara. „Anticipam ca va fi un meci foarte greu. Pentru orice formatie care vine la Timisoara e foarte greu sa incerce sa-si sustina partitura, in fata unei echipe care e condusa de un entuziasm deosebit, alimentat de acest public fantastic. Eu sunt multumit de rezultat si ii felicit pe baieti", a declarat la finalul jocului Sorin Cartu. Pentru punctul obtinut la Timisoara, jucatorii Otelului nu vor primi nici o recompensa financiara. Fericit de rezultatul partidei, presedintele Nicolae Boghici a anuntat ca va renunta la amenzile pe care urma sa le dicteze in urma remizei albe de pe teren propriu, cu Petrolul, din etapa a 21-a.

×
Subiecte în articol: sport