x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Atenţie, Mutu! Mihajlovici va fi noul antrenor al Fiorentinei

Atenţie, Mutu! Mihajlovici va fi noul antrenor al Fiorentinei

26 Mai 2010   •   00:00

Plecarea lui Mutu de la Fiorentina pare iminentă după ce presa italiană a anunţat că antrenorul Cesare Prandelli va fi înlocuit la începutul săptămânii viitoare de Sinişa Mihajlovici, cu care atacantul român a avut un conflict în 2003.

Potrivit site-ului firenzeviola.it, meciul jucat împotriva lui Juventus în cadrul turneului efectuat în Canada a fost ultimul pentru Prandelli pe banca Fiorentinei. Tehnicianul italian ar urma să susţină, sâmbătă, o conferinţă de presă în care va anunţa plecarea la naţionala Italiei, pe care o va prelua după încheierea Cupei Mondiale.

De asemenea, firenzeviola.it mai scrie că antrenorul sârb Sinişa Mihajlovici îşi va rezilia vineri sau sâmbătă contractul cu Catania, urmând a fi prezentat oficial la Fiorentina la începutul săptămânii viitoare.

Presa italiană a scris în ultima perioadă că posibila venire a lui Mihajlovici la Fiorentina ar însemna şi despărţirea clubului italian de Adrian Mutu, care ispăşeşte o suspendare de nouă luni după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. "Îmi doresc să rămân la Fiorentina, însă decizia va aparţine clubului", a declarat Mutu.

Mihajlovici şi Mutu au avut un conflict în 2003, atunci când românul juca la Chelsea, iar sârbul evolua la Lazio. Într-un meci jucat la Roma în cadrul grupelor Ligii Campionilor, Mihajlovici l-a scuipat pe Mutu, fiind suspendat de UEFA pentru opt partide.

×
Subiecte în articol: fiorentina fotbal adrian mutu