x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Au reînceput audierile în dosarul arbitrilor

Au reînceput audierile în dosarul arbitrilor

29 Apr 2009   •   00:00

Procurorii DNA Piteşti au reluat în această dimineaţă audierea arbitrilor cercetaţi în stare de libertate pentru luare de mită în dosarul Penescu. Primul care s-a prezentat la sediul DNA Piteşti a fost arbitrul Tiberiu Lajos, care a venit împreună cu soţia. În faţa procurorilor urmează să ajungă şi Aurelian Bogaciu.



Cei doi au mai fost audiaţi de procurorii anticorupţie şi pe 23 aprilie. În aceeaşi zi, observatorul federal Marcel Lică şi arbitrii Sorin Corpodean şi Marcel Savaniu au fost reţinuţi pentru luare de mită, fiind ulterior arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Cei trei sunt acuzaţi de procurorii DNA că au primit bani de la finanţatorul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, pentru a favoriza formaţia piteşteană.

Curtea de Apel Piteşti a respins pe 28 aprilie recursurile formulate de Lică, Savaniu şi Corpodean împotriva măsurii de arestare preventivă decisă de Tribunalul Argeş. Şi ceilalţi patru inculpaţi în dosarul de corupţie, respectiv Cornel Penescu, Gheorghe Constantin, Liviu Făcăleaţă şi Cristian Libertatu, se află în continuare în arest preventiv, aminteşte Agerpres .

×
Subiecte în articol: sport