x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Auckland: Arena turneului WTA a fost evacuată după o alarmă cu bombă

Auckland: Arena turneului WTA a fost evacuată după o alarmă cu bombă

05 Ian 2010   •   00:00

Poliţia neo-zeelandeză a evacuat pentru scurt timp arena unde se desfăşoară turneul WTA de tenis de la Auckland, după descoperirea, marţi, a unui colet suspect. Întâmplarea a coincis cu desfăşurarea unei manifestaţii antiisraeliene, informează AFP.



Proprietarul rucsacului abandonat a fost găsit rapid, iar meciurile au început o o întârziere de 20 de minute. Cei opt manifestanţi, care au dezminţit orice legătură cu incidentul, protestau faţă de prezenţa jucătoarei israeliene Shahar Peer. Şi anul trecut prezenţa lui Peer a fost criticată din cauza politicii Israelului faţă de palestinieni.

Shahar Peer, numărul 30 mondial, s-a calificat, marţi, în turul doi, după ce a trecut de slovena Polona Hercog 7-5, 6-3. La dublu, Shahar Peer a făcut pereche cu românca Edina Gallovits. Cele două au fost învinse în primul tur de perechea italiană Flavia Pennetta şi Francesca Schiavone, cu scorul de 7-5, 2-6, 10-3.

Alte trei românce au fost la turneul de la Auckland: Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu şi Raluca Olaru. Primele două au fost eliminate în turul I, în timp ce Olaru a acces în turul doi.

×
Subiecte în articol: sport