x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Autocar nou

Autocar nou

de Mihai Igirosanu    |    25 Aug 2007   •   00:00
Autocar nou

Trupa din Ghencea şi-a prezentat ieri, in ziua in care se implinesc 60 de ani de la primul meci oficial, noul autocar.

Festivitatea a fost onorată de trei dintre componenţii generaţiei 1947, portarul Ilie Savu, fundaşul Eugen Mladin şi atacantul Ioan Apostol.

STEAUA - Achiziţie de cinci stele

Trupa din Ghencea şi-a prezentat ieri, in ziua in care se implinesc 60 de ani de la primul meci oficial, noul autocar.

Festivitatea a fost onorată de trei dintre componenţii generaţiei 1947, portarul Ilie Savu, fundaşul Eugen Mladin şi atacantul Ioan Apostol. Autocarul de nivel Premium a fost dezvelit oficial de preşedintele Consiliului de Administraţie, Valeriu Argăseală. Cu prilejul evenimentului, celor trei foşti jucători li s-au inmănat căte o plachetă cu inscripţia "Amintirea e unicul rai din care nu putem fi alungaţi", căte un poster cu echipa Steaua din acest sezon, cu semnăturile jucătorilor, şi căte o invitaţie permanentă la meciurile Stelei de pe teren propriu.Â

Â

CALITATE. Luxosul mijloc de transport este personalizat in culorile Stelei, fiind realizat la Barcelona. Are 34 de scaune, in loc de 55 cum e normal, pentru sporirea confortului, şi canapea in spate, toate din piele, in culorile roş-albastre. Autocarul este dotat cu climatizare, minitoaletă, frigider şi camere video. Pe părţile laterale sunt inscripţionate stema Stelei, o minge de fotbal şi o cruce. Pe spatele autocarului este trecut palmaresul Stelei pănă in prezent şi sunt desenate celebrele trofee cucerite de roş-albaştri, Cupa Campionilor Europeni din 1986 şi Supercupa Europei din 1987. Maşina a fost desemnată anul trecut "Autocarul Anului in Spania".

×
Subiecte în articol: sport