x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Avem eticheta de corupti!"

"Avem eticheta de corupti!"

21 Feb 2004   •   00:00

Zilele trecute, in Europa au avut loc numeroase meciuri amicale, fara ca vreun arbitru roman sa conduca vreo partida.

SANSE."De curand, UEFA a decis reducerea numa rului de locuri pentru Top Class si First Class. Aveam patru arbitri in apropierea listei, Alexandru Tudor, Sorin Corpodean, Cristi Balaj si Marian Salomir, dar in aceste conditii ei au sanse foarte mici sa intre acolo", a declarat presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu.

IMAGINE. Prezent la cursul international din Austria, Ion Craciunescu, seful CCA, a discutat cu germanul Volker Roth, presedintele Comisiei de Arbitri a forului european: "Mi-a spus ca arbitrii romanii sunt urmariti cu atentie, dar mie teama ca la UEFA avem deja eticheta de corupti. Acolo se face zilnic un rezumat complet al presei europene si cum la noi exista numai scandaluri, aceasta este imaginea noastra ".

Curs pe banii FIFA
ntre 26 si 29 februarie, la Bucuresti, va avea loc traditionalul curs al arbitrilor inainte de startul returului. Daca in urma cu doi ani, fiecare arbitru trebuia sa plateasca 5 milioane de lei, iar anul trecut cate un milion, anul acesta totul va fi gratis. "Am primit o sponsorizare importanta si niste bani de la FIFA. Pe arbitri nu-i va costa nimic. Oaspetele nostru de seama, Mario Van der Ende, insotit de un instructor pentru asistenti, va sosi pe 27 februarie", a precizat presedintele CCA, Ion Craciunescu.

×
Subiecte în articol: sport