x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Avocaţii lui Mutu vor face recurs la TAS

Avocaţii lui Mutu vor face recurs la TAS

25 Mai 2010   •   00:00
Avocaţii lui Mutu vor face recurs la TAS
Sursa foto: /Intact Images

După cum informează agenţia Calciomercato, citată de Mediafax, avocatul lui Adrian Mutu, Francesco Rodella, a declarat pentru postul de radio Toscana că apărătorii fotbalistului român intenţionează să facă recurs pe lângă Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, cu privire la suspendarea de nouă luni pentru dopaj primită de jucătorul Fiorentinei.

"Ne gândim să facem recurs la TAS în privinţa suspendării pentru dopaj a lui Mutu. Acest recurs trebuie făcut până la 15 iunie, data limită admisă", a spus Rodella.

Avocatul lui Mutu a afirmat că audierea în cazul reducerii salariului lui Mutu la Fiorentina ar putea avea loc la începutul lunii viitoare. "Nu suntem de acord cu decizia clubului de a-i scădea salariul, iar Colegiul Arbitral va fixa data audierii pentru a discuta aceste lucruri. Fiorentina a cerut accelerarea judecării acestui caz şi mă aştept ca audierile să aibă loc la începutul lunii iunie. Sunt optimist în acest caz", a precizat Rodella.

Adrian Mutu a fost suspendat pe o perioadă de nouă luni de către Tribunalul Antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Internaţionalul ar urma să revină pe teren în octombrie. În urma acestei suspendări, Fiorentina a cerut Colegiului Arbitral reducerea salariului atacantului român.

×