x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Badea a demisionat

Badea a demisionat

24 Aug 2004   •   00:00

Incepand de ieri, Pavel Badea nu mai ocupa functia de presedinte la clubul din Banie, locul sau fiind luat de patronul Dinel Staicu.

SORIN ANGHEL, MARIO MORCOV

A doua zi dupa meciul din etapa a 4-a, 0-0 "acasa", cu "Poli" Iasi, Pavel Badea ameninta ca isi va depune demisia in cazul in care finantatorul Dinel Staicu va fi de acord cu acest lucru.

INTALNIRE. Ziua de ieri a limpezit lucrurile la clubul din Banie. Inca presedinte, Badea a sosit la sediul clubului putin dupa ora 9:00, cu o ora mai tarziu decat de obicei. Nu peste mult timp si-a facut aparitia si patronul Dinel Staicu. Cei doi au purtat o discutie care s-a intins pe durata a doua ore, la capatul carora Pavel Badea a parasit sediul clubului cu demisia acceptata si s-a indreptat spre cantonamentul din Lunca Jiului.

SALUTARE. Aici, in absenta antrenorului Mircea Rednic, aflat la Bucuresti, Badea a intrat in vestiar pentru a-i anunta pe jucatori ca nu mai ocupa postul de presedinte. "De azi inainte eu nu mai sunt in fruntea acestui club. Eu am incredere in aceasta echipa si voi sunteti singurii care puteti sa o scoateti la mal. Indiferent de echipa la care voi ajunge in continuare, inima mea va ramane la Universitatea Craiova. Eu va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine", le-a spus "Badita" jucatorilor pe un ton care a lasat lesne sa se citeasca supararea din sufletul sau.

LEGALIZARE. Despartirea de Pavel Badea a fost anuntata in mod oficial de catre Dinel Staicu, cel care va prelua functia de presedinte executiv. "I-am aprobat cererea de demisie lui Pavel Badea. Duminica reusisem sa il conving sa revina asupra deciziei, dar dupa cele aparute in presa nu am mai putut face nimic. Gata! Badea nu mai este presedinte! Din acest moment functia de presedinte executiv al Universitatii o voi detine eu. Nu ma gandesc sa aduc pe altcineva pana in momentul in care voi vinde si echipa", a spus Dinel Staicu.

OFERTA

Dinel Staicu spune ca il regreta foarte mult pe Pavel Badea. "Nu ii iau apararea lui Badea, dar a fost mana mea dreapta. A facut intocmai cum i-am zis eu. Nu este el de vina pentru tot ce s-a intamplat, ci noi toti. Bugetul a fost unul de austeritate pentru ca nu pot eu tine singur echipa. In plus, banii pentru infrastructura au fost dublati, calculul initial fiind dublat din cauza mlastinilor de la terenuri", a pus Staicu. Se pare ca Badea nu va ramane mult timp departe de fotbal, el fiind ofertat in clipa de fata de Apulum Alba-Iulia si FC Caracal, dar nu ca presedinte, ci ca antrenor. "Ii doresc mult succes in continuare si drumurile noastre sa se intersecteze iarasi", i-a urat Staicu.
×
Subiecte în articol: sport staicu dinel staicu badea pavel badea