x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Badea: Ţălnar pleacă sigur, vine Andone sau Bergodi

Badea: Ţălnar pleacă sigur, vine Andone sau Bergodi

25 Mai 2010   •   00:00

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marţi, că tehnicianul Cornel Ţălnar nu îi va ma pregăti pe "câini" şi în sezonul viitor, noul antrenor urmând a fi ales, până la sfârşitul săptămânii, dintre Ioan Andone şi Cristiano Bergodi.

"Nu mai este nici o şansă ca Ţălnar să continue ca antrenor principal. Lucrăm la un plan de reconstrucţie a clubului. Vrem să propunem unui antrenor un contract pe doi ani, cu prelungire pe încă un sezon. Ne-am propus ca până la sfîrşitul lunii mai să numim antrenorul, dar ne străduim să rezolvăm chiar săptămâna aceasta. E adevărat, negociem cu Bergodi şi Andone. Mihai Stoichiţă nu este în atenţia noastră", a spus Badea la Sport.ro.

Oficialul dinamovist se declară deschis oricăror modificări în lot, dar spune că pe adresa clubului nu a sosit până acum nici o ofertă concretă. "Din punctul nostru, toţi jucătorii sunt transferabili. Este însă o perioadă deloc generoasă în ceea ce priveşte ofertele", a mai afirmat Nicolae Badea.

×
Subiecte în articol: redactie