x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bădoi: Sunt prea bătrân pentru Universitatea Craiova

Bădoi: Sunt prea bătrân pentru Universitatea Craiova

02 Iun 2010   •   00:00

Jucătorul Valentin Bădoi, al cărui contract cu Universitatea Craiova a expirat la finalul sezonului, a declarat, miercuri, că vârsta sa este nepotrivită pentru proiectul viitor al grupării oltene. Fotbalistul de 35 de ani venise la Craiova în toamna lui 2009, pentru a suplini absenţa lui Ovidiu Dănănae, accidentat la un meci al echipei naţionale.

"Poate dacă aş fi fost mai tânăr aş fi rămas, dar la vârsta pe care o am e greu. La Craiova sunt mulţi puşti foarte valoroşi şi se doreşte formarea unei echipe cu mulţi tineri, nu cred ca aş mai fi avut loc. Pentru mine a fost o perioadă frumoasă, m-am simţit bine la Craiova, păcat că echipa nu a avut rezultate mai bune. Chiar mă bucur că am jucat la Universitatea Craiova", a spus Bădoi.

"De joc nu ştiu dacă ne putem plânge, am practicat un fotbal frumos, lăudat de multă lume. Am avut însă multe momente de neatenţie, de lipsă de organizare, pentru care am plătit prin poziţia din clasament. Acum este nevoie de un antrenor bun şi să fie aduşi doi-trei jucători buni, cu experienţă, pe lângă care să poată creşte tinerii din lotul actual. Sunt convins că dacă se vor realiza aceste întăriri, Craiova va termina fără emoţii în prima jumătate a clasamentului", a mai declarat fotbalistul.

Fostul jucător de la Rapid şi Steaua speră să mai joace măcar un an în Liga I. "Deocamdată nu ştiu ce urmează să fac. Aştept să văd ce oferte voi avea pentru că aş vrea să mai joc", a spus Bădoi.

×
Subiecte în articol: redactie