x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Banii vorbesc / După Real, Chelsea aruncă nebuneşte cu banii pe transferuri!

Banii vorbesc / După Real, Chelsea aruncă nebuneşte cu banii pe transferuri!

de Ovidiu Ciutescu    |    10 Iun 2009   •   00:00
Banii vorbesc / După Real, Chelsea aruncă nebuneşte cu banii pe transferuri!

"Este incredibil. Sumele pe care Real Madrid le plăteşte pentru transferuri sunt fabuloase. Nu au acoperire, strică piaţa transferurilor de jucători", a tunat Juan Laporta - bossul Barcelonei. Nici nu s-a stins bine ecoul vorbelor sale că, de peste Canal, Chelsea aruncă o nouă nadă: 52 de milioane de euro (45 milioane lire sterline) pentru argentinianul Sergio Aguero.



Incerdibila ofertă a fost dezvăluită de cotidianul  The Times, care arată  că gruparea londoneză dă această sumă pentru atacantul argentinian Sergio Aguero, 21 ani, de la clubul Atletico Madrid. Peter Kenyon, director executiv al lui Chelsea, şi impresarul israelian Pini Zahavi, cu un rol cheie în marile transferuri realizate de Chelsea, sunt implicaţi direct în negocieri cu partea spaniolă. Clubul Atletico Madrid nu a răspuns încă oferte londonezilor, dar The Times susţine că există neînţelegeri cu argentinianul în privinţa pretenţiilor sale financiare prea ridicate.

''Kun'' Aguero a ajuns în Spania de la Independiente în vara anului 2006 pentru o sumă de circa 23 milioane euro. Argentinianul are la activ 112 meciuri cu Atletico în Prima Liga şi 42 de goluri. Sub tricoul naţionalei argentiniene, Aguero a bifat 18 meciuri şi 6 goluri.

×
Subiecte în articol: sport