x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Baraj cu Canada

Baraj cu Canada

14 Apr 2004   •   00:00

Echipa de Cupa Davis a Romaniei va disputa un joc pentru ramanerea in Grupa Mondiala cu selectionata Canadei. Pentru Andrei Pavel adversarii par accesibili. Meciul se va disputa in perioada 24-26 septembrie, la Bucuresti.

Sortii au stabilit ieri, la Londra care vor fi cele 8 meciuri ce se vor disputa in cadrul barajului pentru Grupa Mondiala. 13 aprilie a fost o zi norocoasa pentru tenismenii romani, care urmeaza sa evolueze in fata Canadei, o echipa mai slab cotata.

SUPERIORI. Desemnata cap de serie, echipa lui Florin Segarceanu a reusit sa evite adversari puternici, precum Australia (locul 2), Rusia (4), Croatia (11) sau Marea Britanie (16). Situata pe locul 15 in clasamentul Cupei Davis, cu trei locuri mai jos fata de Romania, Canada nu dispune de jucatori bine cotati in clasamentul ATP. Dintre cei cinci care vor fi aliniati la meciul cu „tricolorii", ce se va disputa pe 24-26 septembrie, la Bucuresti, doar doi se afla in primii 200. Echipa „frunzei de artar" este alcatuita din Daniel Nestor (515 ATP), Frederic Niemeyer (140), Matt Klinger (621), Simon Larose (211) si Frank Dancevic (193).

OPTIMISTI. „Sunt multumit de tragerea la sorti, desi putea fi si mai bine, daca ma gandesc la faptul ca puteam cadea cu Japonia sau Paraguay. Am vorbit cu Andrei Pavel si Gabriel Trifu, care sunt bucurosi ca vom evolua impotriva Canadei", a declarat Florin Segarceanu, capitanul nejucator al Romaniei. Alaturi de Andrei Pavel si Victor Hanescu, la echipa a fost rechemat Razvan Sabau, acesta figurand pe lista lui Segarceanu impreuna cu Gabriel Trifu, Florin Mergea si Horia Tecau.

Cosmin Smochina


Programul meciurilor

Australia - Maroc
Chile - Japonia
Croatia - Belgia
Paraguay - Cehia
Slovacia - Germania
Austria - Marea Britanie
Romania - Canada
Rusia - Tailanda

Meciurile de baraj pentru Grupa Mondiala a Cupei Davis se vor disputa in perioada 24-26 septembrie 2004.

×
Subiecte în articol: sport