x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Barca" se simte generoasă: 10 milioane de euro, salariu pentru Messi

"Barca" se simte generoasă: 10 milioane de euro, salariu pentru Messi

27 Aug 2009   •   00:00

Lionel Messi îşi va prelungi contractul cu FC Barcelona, el urmând să devină cel mai bine plătit fotbalist al echipei catalane. Argentinianul va avea un salariu anual net de 10 milioane de euro, informează Marca. Messi va beneficia, pe lângă acest salariu, şi de prime de obiectiv, precum şi de un bonus pentru fiecare trofeu individual pe care îl va obţine.



Argentinianul îşi va prelungi pentru a şasea oară acordul cu gruparea din Barcelona, iar clauza de reziliere a contractului său va fi mărită de la 150 de milioane de euro la 300 de milioane de euro. "Acordul dintre Barcelona şi Messi este iminent. Chiar în această săptămână s-ar putea produce înţelegerea definitivă dintre cele două părţi", scrie Marca.

Jurnalul menţionează că Messi îl va depăşi pe actualul lider din clasamentul salariilor de la FC Barcelona, Zlatan Ibrahimovici, care este plătit cu 9,5 milioane de euro pe an. "Leo îl va depăşi pe suedez şi în privinţa clauzei de reziliere. Preşedintele Joan Laporta a văzut ce bani dă Florentino (n.r. - Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid) şi nu va permite să îl ia pe jucător prin această metodă. Laporta consideră că Florentino, dacă l-a luat pe Cristiano Ronaldo cu 96 de milioane de euro, ar putea să încerce să îl achiziţioneze pe Leo cu 150 de milioane, sumă ce reprezintă clauza de reziliere din acest moment. Din acest motiv, noua clauză de reziliere va fi de 300 de milioane de euro. Ibrahimovici are clauza de 250 de milioane de euro", se arată în cotidianul Marca.

×
Subiecte în articol: sport