x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport BCR Open Romania - Pavel si Hanescu, in grafic la dublu

BCR Open Romania - Pavel si Hanescu, in grafic la dublu

15 Sep 2005   •   00:00
BCR Open Romania - Pavel si Hanescu, in grafic la dublu

Andrei Pavel va juca in turul al doilea al turneului de la Bucuresti impotriva lui Oliver Marach. Austriacul a trecut ieri in doua seturi, 6-4, 6-4, de polonezul Mariusz Fyrstenberg. Partida dintre cei doi jucatori veniti din calificari a fost intrerupta marti seara din cauza intunericului, la scorul de 2-2 in setul al doilea. Tot ieri au avut loc si primele meciuri din turul al doilea, cu francezii in mare forma.

Paul-Henri Mathieu l-a invins clar cu 6-2, 6-0, pe spaniolul Albert Portas, iar Florent Serra l-a eliminat pe italianul Filippo Volandri, dupa 1-6, 6-4, 6-3.

ROMANI. Andrei Pavel si Victor Hanescu (foto) merg mai departe si la dublu. In primul tur, romanii au invins cu 6-4, 6-5 cuplul ceh Petr Pala / David Skoch. Intr-o alta partida, Ion Moldovan si Gabriel Moraru au castigat cu 6-5, 6-4 intalnirea cu perechea Davide Sanguinetti/Tom Vanhoudt. In schimb, Victor Ionita si Razvan Sabau au cedat in fata argentinienilor Martin Garcia/Mariano Hood, scor 1-6, 6-5 (8/6), 2-6. Ploaia cazuta ieri asupra Bucurestiului a creat dificultati organizatorilor, unele partidele fiind amanate cu mai bine de o ora.

×
Subiecte în articol: sport