x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Becali: "Am semnat contractul pentru stadionul din Buzău"

Becali: "Am semnat contractul pentru stadionul din Buzău"

19 Mai 2010   •   00:00

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că formaţia "roş-albastră" va evolua cu certitudine în sezonul următor pe stadionul "Gloria" din Buzău, el menţionând că a întocmit deja un contract în acest sens.

"Nu e vorba de demarat negocierile cu cei de la Buzău, acolo jucăm sigur. Am prezentat şi contractul cu stadionul. Stadionul este omologat, nu este o problemă. În Ghencea nu mai puteam sta, aşa au vrut ei, au umflat evaluarea ca să mă coste mult impozitul pe clădiri", a spus Becali.

Finanţatorul consideră că prin mutarea echipei la Buzău se va încheia şi conflictul cu fanii. "Nu o să mai fie nici o problemă cu suporterii. Ei mi-au zis să plec din Ghencea şi i-am ascultat. Ce mai vor de la mine? Să plec de la Buzău nu se poate, că trebuie să mă gonească buzoienii, iar buzoienii nu fac asta, ei mă iubesc", a mai spus el.

Becali a menţionat că nu vede o problemă din faptul că şi formaţia Victoria Brăneşti ar putea să-şi dispute meciurile din Liga I în sezonul viitor tot la Buzău.

Directorul Departamentul Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, miercuri, că FC Steaua trebuie să prezinte până la 31 mai un contract pentru un stadion licenţiat pentru Liga I şi Liga Europa, în caz contrar punându-se problema neacordării licenţei pentru sezonul viitor.

×
Subiecte în articol: redactie