x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Becali: "Piţurcă va fi prezentat la reunirea lotului"

Becali: "Piţurcă va fi prezentat la reunirea lotului"

03 Iun 2010   •   00:00

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este convins că Victor Piţurcă va accepta să vină la conducerea tehnică a echipei din Ghencea, antrenorul demarând deja un proiect în ceea ce priveşte gruparea "roş-albastră".

"Piţurcă o să vină, ce răspuns să-mi mai dea? Probabil că prezentarea lui va fi când se reuneşte echipa, adică într-o săptămână. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar eu cred că Piţurcă e cel mai bun antrenor român. La Europene a tras el de echipa aia, că aia e şi acum şi mănâncă bătăile pe care le mănâncă, şi mi-a spus că el a făcut egalurile alea, eu ziceam că bate câmpii. Iar după ce am văzut că Inter Milano a câştigat Liga Campionilor, mi-am dat seama că 80 la sută e antrenorul. De aia îl iau pe Piţurcă. Dacă ai echipă şi n-ai antrenor, e degeaba", a spus Becali.

"Mi-a zis că în patru ani îmi scoate toţi banii pe care i-am investit la Steaua. «Eu comand, eu fac tot, şi în patru ani scoţi şi banii, şi primăvară europeană de Liga Campionilor şi performanţe. Asta îţi fac eu în trei-patru ani. În fiecare an în Liga Campionilor şi banii scoşi». Dacă omul spune asta, păi eu sunt tâmpit? Nimic nu mai zic. Închid gura definitiv", a mai afirmat Becali.

Finanţatorul Stelei a mai declarat joi că, tot la sugestia lui Victor Piţurcă, i-a propus lui Pawel Golanski prelungirea contractului care expirase în această vară, însă fundaşul polonez a declinat oferta: "Piţurcă mi-a spus dacă pot să-i prelungesc contractul lui Golanski, el l-a vrut, dar nu a vrut Golanski. L-am întrebat şi ce să facem cu Jelev. El avea contract cu noi pe încă doi ani şi dacă nu-l mai voiam trebuia să-i trimitem o notificare că nu-l mai vrem. Piţurcă a spus că nu-l interesează. Am făcut-o la cerinţa lui. Piţurcă va face transferurile şi decide cine pleacă. Ovidiu Petre nu va pleca în această vară".

Gigi Becali a mai spus că echipa va continua să joace în Ghencea, deşi a semnat un contract şi pentru stadionul de la Buzău. "De ce să nu joace Steaua pe Ghencea? Am luat licenţă şi pentru Buzău ca să o avem, dar acolo eu am investit foarte mulţi bani. Am înţeles că ne-au trimis o notificare că se vor adresa justiţiei. Să se adrese justiţiei, să vedem ce spune judecătorul. Dacă judecătorul va spune, asta e. Dar judecătorul va spune în doi-trei ani, eu voi sta acolo să-mi protejez investiţia", a spus Becali.

×