x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Becali şi-a împrumutat adversarii

Becali şi-a împrumutat adversarii

de Theodora Şutiu    |    07 Feb 2019   •   14:45
Becali şi-a împrumutat adversarii
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Fotbalul românesc se confruntă cu o situaţie mai puţin obişnuită. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a împrumutat Astra cu 300.000 de euro, cesionând suma din drepturile TV, însă LPF nu i-a virat banii. Echipa din Giurgiu are şanse mari să prindă play-off-ul, unde va fi un pion important în lupta pentru titlu şi se va bate cu CFR şi FCSB, o echipă căreia îi este datoare, alta care nu.

Conform informaţiilor GSP, banii ar avea legătură cu transferul lui Alibec, despre care s-a speculat că s-ar întoarce la FCSB, dacă Ioan Niculae nu reuşeşte să achite banii. Gigi Becali neagă vehement aceste teorii: „La mine nu există să se mai întoarcă Alibec. Niciodată! Nu vor mai fi jucători indisciplinaţi. Astra îmi e datoare cu 1,3 milioane, nu cu 300 000! Trebuie să plătească un milion de euro pentru Alibec. Noi am făcut acte că ei plătesc pentru jucător în vară”, a declarat Becali la un post TV.

Transferul lui Stan

Gigi Becali a explicat şi de unde provin de fapt cei 300.000 de euro: „Datoria de 300.000 de euro e de la transferul lui Stan. L-am sunat pe Niculae și i-am zis să mi-l dea pe Stan. A zis că e de acord, dar vrea 600.000 de euro. Am spus că dau 300.000 de euro și mi-a zis că e de acord, dar să-l împrumut cu 300.000 de euro. Întelegerea pentru Stan a fost că plătesc 300.000 de euro și îi împrumut 300.000 de euro. Astra nu mai are nicio datorie. Am făcut acte care mă asigură. Eu nu mai iau banii de la Astra, îi iau de la Ligă”, a declarat Becali. (Theodora Şutiu)

9 goluri a înscris Alibec în 34 de partide la FCSB. Becali l-a luat cu două milioane de euro, apoi l-a trimis înapoi la Astra după un an, cu un milion de euro plătibili în două tranșe

×