x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Beckham nu se teme de ratari - "Voi mai bate si urmatorul penalty!"

Beckham nu se teme de ratari - "Voi mai bate si urmatorul penalty!"

17 Iun 2004   •   00:00
Beckham nu se teme de ratari - "Voi mai bate si urmatorul penalty!"

Considerat drept principalul vinovat de infrangerea Angliei in fata Frantei, David Beckham a dezvaluit ieri pentru The Sun ca va executa si urmatorul, eventual, penalty de care va beneficia echipa lui Sven Goran Eriksson.

MIHAI IGIROSANU

Desi n-a inscris in ultimele doua penalty-uri pentru Anglia, impotriva Turciei, in preliminarii, si a Frantei, la turneul final, mijlocasul lui Real Madrid se prezinta ca o persoana puternica si plina de incredere.

MENTALITATE. "Voi continua sa execut penalty-uri", titreaza tabloidul londonez, care gazduieste un amplu interviu cu vedeta engleza. "Daca va mai exista vreun penalty, il voi executa. Daca voi rata din nou, nu-i nimic, voi executa inca unul. Acesta e stilul meu. Oamenii stiu ca in viata mea au mers multe lucruri mai putin bine, dar am reusit mereu sa trec peste ele. Mentalitatea mea este de a continua pana cand voi castiga. Nimic nu ma poate invinge!", a declarat starul Albionului.

SUPEROPTIMISM. In privinta urmatorului meci al Angliei, care va avea loc astazi, la Coimbra, contra Elvetiei, Beckham a dat dovada de un optimism debordant: "Toti oamenii din Anglia si fanii nostri de aici, din Portugalia, isi pot paria linistiti si tricourile pe o victorie a noastra in fata elvetienilor. Dupa meci, vom fi la fel de populari cum am fost cu 3 minute inaintea prelungirilor din partida cu Franta", a spus fotbalistul.

Va inrama tricoul lui Zidane

Beckham a mai povestit pentru The Sun si cum a decurs intalnirea de dupa meci cu coechipierul sau de la Real Madrid, Zinedine Zidane. "N-a fost mare lucru. Am vorbit cateva lucruri in spaniola si am schimbat tricourile. Avea un zambet larg pe fata, dar nu pot fi suparat pe el. Voi inrama tricoul sau si il voi pune pe perete acasa. E adevarat ca am pierdut, dar cu totii am ramas cu amintirile unui mare jucator intr-un meci cu totul deosebit. Am invatat o lectie foarte importanta in privinta ramanerii la fel de concentrati si atunci cand cronometrul a depasit minutul 90. Selectionerul Eriksson a reusit sa ne ridice foarte mult moralul in aceste zile."
×
Subiecte în articol: sport