x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Beckham si Ronaldo, doriti de Chelsea

Beckham si Ronaldo, doriti de Chelsea

29 Apr 2004   •   00:00

Roman Abramovici vrea sa dea lovitura in vara. Claudio Ranieri a declarat pentru cotidianul italian Tuttosport ca patronul rus al lui Chelsea intentioneaza sa achizitioneze in vara doua dintre vedetele lui Real Madrid, David Beckham (foto) si pe Ronaldo.

Delia Gomoescu

CONFIRMARE. „Da, Chelsea ii are in vedere pe Ronaldo si pe Beckham. Exista un singur om in lume care ii poate lua pe cei doi de la Florentino Perez si acela este Roman Abramovici. Nu am dezvaluit aceste lucruri pana acum din respect fata de cei care ma platesc. Sigur, pentru mine este greu sa ma gandesc ca voi ramane la Chelsea. Asa ca ma voi concentra asupra a ceea ce voi face anul viitor", a declarat Ranieri.

VARIANTA. David Beckham s-a aratat dispus sa revina in Anglia pentru a-si salva casnicia cu Victoria. Cum varianta Manchester United este exclusa atata timp cat acolo se afla Alex Ferguson, iar campioana Arsenal nu dispune de suficient capital pentru a satisface pretentiile englezului, un eventual transfer la Chelsea este demn de luat in seama. In schimb, Ronaldo a recunoscut ca i-ar placea sa joace in Anglia, alaturi de Beckham, insa a negat ca ar vrea sa plece de la Real Madrid in viitorul apropiat.

Acord Real - Nistelrooy

Potrivit cotidianului Marca, Real Madrid a ajuns la un acord verbal cu atacantul lui Manchester United, Ruud van Nistelrooy. Oficialii madrileni s-au intalnit cu agentul jucatorului olandez, iar acesta s-a aratat dispus sa vina la Real. Ramane ca reprezentantii clubului spaniol sa demareze acum tratativele cu gruparea britanica. De asemenea, Florentino Perez este in cautarea unui antrenor care sa-l inlocuiasca pe Carlos Queiroz, lista cuprinzandu-i pe Jose Antonio Camacho, Jose Mourinho, Roberto Mancini sau Carlos Bianchi.

×
Subiecte în articol: sport