x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Belarus - Romania - In efectiv complet

Belarus - Romania - In efectiv complet

de Vicentiu Neagoe    |    05 Sep 2007   •   00:00
Belarus - Romania - In efectiv complet
Sursa foto: Marin Raica/

Ieri au fost prezenţi toţi tricolorii la şedinţa de pregătire, după ce luni au participat doar 19 din cei 22 de fotbalişti convocaţi.

Ieri au fost prezenţi toţi tricolorii la şedinţa de pregătire, după ce luni au participat doar 19 din cei 22 de fotbalişti convocaţi.

Selecţionerul Victor Piţurcă i-a menajat la antrenamentul de luni pe Dică, Nicoliţă, Ovidiu Petre, Codrea şi Dorinel Munteanu, care au efectuat doar incălzirea. Motivul a fost că aceştia au jucat duminică pentru echipele lor, in campionat.

INCURAJĂRI. Pe tot parcursul antrenamentului, "Piţi" şi-a incurajat elevii să tragă căt mai mult la poartă, la acest capitol remarcăndu-se fundaşul lui Şahtior Răzvan Raţ. Şedinţa de pregătire a constat in alergări uşoare şi in mişcări de streching, dar şi o miuţă pe teren redus. In tot acest timp cei doi portari convocaţi, Lobonţ şi Coman, s-au pregătit separat. La final, Chivu, Raţ şi Tamaş, care este suspendat pentru meciul de la Minsk, dar va evolua in amicalul cu Germania, au rămas pe teren şi au executat lovituri de pedeapsă la poarta apărată de Lobonţ. De la primul antrenament au lipsit Mutu, Marica şi Florentin Petre, aceştia făcănd prima şedinţă de pregătire in cursul zilei de ieri. Tricolorii vor mai susţine azi unul sau două antrenamente, in funcţie de starea vremii, iar joi după-amiază vor decola spre Belarus.

Belarus - doi accidentaţi

Şi selecţionerul Belarusului, germanul Bernd Stange, se confruntă cu probleme medicale. Fundaşul Serghei Omelianciuk şi atacantul Dmitri Mozolevski, accidentaţi, nu vor juca in meciul cu Romănia. Omelianciuk de la Rostov a fost inlocuit cu Igor Malţev de la MTZ-RIPO. Omelianciuk s-a prezentat insă la lot, medicii făcănd eforturi pentru recuperarea acestuia in vederea meciului cu Slovenia, din 12 septembrie. Mozolevski de la Dinamo Brest acuză probleme musculare şi după un consult a fost trimis acasă.

Florin Marin, la Olanda - Bulgaria

Antrenorul echipei Dacia Mioveni, Florin Marin, va fi spionul selecţionerului Victor Piţurcă la meciul Olanda - Bulgaria, de sămbătă. "In această campanie am urmărit toate meciurile Bulgariei in care a fost condusă de trei antrenori. Mi-ar fi plăcut să rămănă Stoicikov", a declarat Florin Marin. El a mai afirmat că reprezentanţii Belarusului sunt supăraţi pe Romănia din cauza unui arbitru care i-ar fi dezavantajat la un meci de tineret. "Oamenii vor să se răzbune. De aceea ne va fi extrem de greu."

×
Subiecte în articol: sport