x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cristiano Bergodi, acord de principiu pentru a antrena cu FC Rapid

Cristiano Bergodi, acord de principiu pentru a antrena cu FC Rapid

de Redacția Jurnalul    |    09 Iul 2023   •   17:20
Cristiano Bergodi, acord de principiu pentru a antrena cu FC Rapid
Sursa foto: cristiano bergodi/facebook

Clubul FC Rapid a ajuns la un acord de principiu cu Cristiano Bergodi, cel care este așteptat luni pentru a semna contractul de antrenor principal, anunță clubul. „Este disponibil și mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului”, spune acționarul majoritar al clubului, Dan Șucu.

„Clubul FC Rapid a ajuns la un acord de principiu cu Cristiano Bergodi, cel care este așteptat mâine pentru a semna contractul de antrenor principal. Antrenorul italian, un fost mare jucător al lui Lazio, a adus ultimul trofeu important al Rapidului, Supercupa României, în 2007. Cristiano Bergodi a câștigat trei trofee cu Sepsi în ultimele 14 luni, două Cupe ale României și o Supercupă a României”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a FC Rapid 1923.

Acționarul majoritar al clubului, dan Șucu, a transmis un mesaj.

„Dragi Rapidiști, Sigur, este extrem de deranjant să fii pus în situația de a schimba antrenorul cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Din fericire, rezolvarea ideală este la îndemână. Domnul Cristiano Bergodi este disponibil și mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului. Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent. Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie. Mâine, îl așteptăm pe domnul Bergodi să parafeze contractul cu Rapid și să îi dăm drumul la treabă”, afirmă Dan Șucu.

Adrian Mutu a plecat sâmbătă de la echipa de fotbal Rapid București.

„Am rămas plăcut surprins să descopăr un coleg matur, care a știut să se impună ca un component valoros al unei echipe, și nu ca o vedetă”, afirma acționarul majoritar al clubului, Dan Șucu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Cristiano Bergodi