x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bodyguarzii lui Gigi Becalii au ieşit din arest!

Bodyguarzii lui Gigi Becalii au ieşit din arest!

25 Apr 2009   •   00:00

Magistraţii Judecătoriei sectorului 1 au decis aseară să nu mai prelungească mandatele de arestare pentru cei cinci bodyguarzi ai lui Gigi Becali. Cei cinci sunt implicaţi în dosarul în care latifundiarul din Pipera este acuzat de trei infracţiuni de lipsire de libertate.



Instanţa a hotărât să respingă propunerea procurorilor de prelungire a mandatelor de arestare preventivă pentru Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Mihai Mila şi Marcel Popa. Decizia Judecătoriei sectorului 1 a fost atacată cu recurs de procurori, acesta urmând să se judece la Tribunalul Bucureşti, notează Agerpres.

Magistraţii Judecătoriei sectorului 1 au emis, pe 2 aprilie, mandat de arestare pe numele lui Gigi Becali, pentru o perioadă de 29 de zile. Alături de el au mai fost arestaţi preventiv patru dintre bodyguarzii săi, respectiv Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu şi Dumitru Beciu. Marius Geavela, administratorul barului din Pipera, a primit interdicţie de a părăsi localitatea.

Gigi Becali este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate. Pe 14 aprilie, Judecătoria sectorului 1 a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile şi pentru Marcel Popa, un alt bodyguard implicat în acest dosar. Pe 17 aprilie, Tribunalul Bucureşti a acceptat ca Gigi Becali şi Dumitru Beciu să fie eliberaţi din arest sub control judiciar.

×
Subiecte în articol: sport