x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Borcea atacă Timişoara: "Sunt cei mai avantajaţi de arbitri"

Borcea atacă Timişoara: "Sunt cei mai avantajaţi de arbitri"

04 Mai 2010   •   00:00

Înaintea meciului direct de joi, directorul executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, spune că FC Timişoara este echipa din Liga I cea mai favorizată de arbitraje.

"Timişoara pune presiune înainte de fiecare meci. Arbitri sunt slabi şi cedează. Nu au valoare, de aia nu arbitrează în Europa. Haţeganu nu are valoare nici de liga a cincea. În meciul cu Rapid, ne-a dat roşu degeaba şi cartonaşe la toţi jucătorii care trebuie să stea. Se pune o presiune pe arbitri, tocmai de aceea Timişoara este cea mai avantajată echipă din campionat", a spus Borcea la Sport.ro.

În ciuda problemelor de lot, oficialul dinamovist este optimist în privinţa rezultatului de joi. "Suntem pe primul loc la derby-uri. Din păcate am fost omorâţi la fiecare partidă de arbitri şi de portari, şi mai ales de accidentări. Suntem cea mai ghinionistă echipă. Dar ca acum niciodata nu s-a întâmplat. Chiar daca avem probleme de lot, mergem la victorie în orice situaţie. Nu există altă şansă decât victoria".

Borcea se teme încă pentru locul şase, ultimul care duce în Europa League, deşi are un avantaj de cinci puncte faţă de Rapid. "Nu dormim. Avem un program mult mai greu ca al Rapidului. Jucăm cu două echipe care luptă pentru titlu şi cu două care se bat la retrogradare. Va fi pe viaţă şi pe moarte", a mai spus directorul executiv al lui Dinamo.

×
Subiecte în articol: redactie