x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Borcea: "Dolha nu va mai juca nici la echipa a doua"

Borcea: "Dolha nu va mai juca nici la echipa a doua"

14 Mar 2010   •   00:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, îl acuză pe portarul Emilian Dolha pentru ratarea victoriei în meciul cu CFR Cluj şi spune că acesta nu va mai apăra la Dinamo în acest sezon.

"Ambele goluri ale CFR-ului au fost cadouri făcute de Dolha. Păcat de jucătorii care au muncit. Este ceva incredibil ce s-a întâmplat. Dolha nu mai poate să apere cu Steaua, nici la echipa a doua nu mai poate, el face pe el. Tot timpul este alb, Dolha nu este portar, portarul trebuie să aibă curaj", a spus Borcea la Digisport.

Oficialul dinamovist a contestat şi arbitrajul lui Ovidiu Haţegan, apreciind că acesta trebuia să-l elimine pe Yssouf Kone pentru intrarea cu talpa la Dragoş Grigore. "Trebuia ca arbitrul să dea roşu la atacul lui Kone. Sunt îngrijorat de situaţie, ar fi păcat ca Grigore să se accidenteze astfel", a spus Borcea.

Dinamo a remizat, sâmbătă, în deplasare, 2-2 cu CFR Cluj, în derby-ul etapei a 21-a. Ardelenii au egalat prin Culio, în minutul 86, după o mare greşeală a lui Dolha. Accidentat pe finalul meciului, fundaşul dinamovist Dragoş Grigore a suferit o fractură de peroneu şi a devenit indisponibil pentru restul sezonului.

×
Subiecte în articol: redactie