x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bratu: "Am plecat singur din catonament, alţi 5-6 jucători vor face la fel"

Bratu: "Am plecat singur din catonament, alţi 5-6 jucători vor face la fel"

15 Apr 2010   •   00:00

Plecarea lui N'Doye din cantonament după meciul cu CFR nu a fost singurul scandal din delegaţia lui Dinamo la Cluj. Atacantul Florin Bratu a ajuns şi el la Bucureşti, după o ceartă cu managerul sportiv Florin Prunea, şi spune că alţi jucători vor face acelaşi lucru în seara de joi.

"Eu am luat decizia de a juca la echipa secundă, nu am fost exclus din lot aşa cum s-a spus. Vreau să am meciuri în picioare, pentru că ieri nu am fost folosit. Le mulţumesc celor 5 sau 6 jucători care mi se vor alătura în această seară, aştept să vină managerul meu, Ioan Becali, şi marţi vom organiza o conferinţă de presă în care vom spune totul despre ce se întâmplă la Dinamo", a spus Florin Bratu la sosirea în Bucureşti.

Alţi trei jucători, Mărgăritescu, Zicu şi Adrian Cristea, nu s-au prezentat la antrenamentul de joi al lui Dinamo, nemulţumiţi că nu au fost folosiţi la Cluj. "Am anunţat conducerea executivă că cei trei nu s-au prezentat la acţiunile echipei, au rămas la hotel. Nu ne facem probleme, avem în lot destui jucători profesionişti cu care să jucăm în meciul cu Gloria Bistriţa", a dcelarat managerul sportiv Florin Prunea la GSP TV. Se pare că ceilalţi jucători de care vorbea Bratu sunt Moţi şi Pulhac.

Conform GSP TV,  Zicu, Mărgăritescu şi Adrian Cristea au plecat spre Bucureşti cu microbuzul, însoţiţi de Boştină şi Alexe, care s-au alăturat protestului lui Bratu. Moţi şi Pulhac sunt şi ei alături de Bratu, dar nu au părăsit echipa din adeziune cu antrenorul Cornel Ţălnar. Se pare că jucătorii dinamovişti doresc îndepărtarea de la echipă a senegalezului N'Doye şi a managerului Florin Prunea.

×
Subiecte în articol: redactie