x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Brazilia - Bilete la negru, la antrenament!

Brazilia - Bilete la negru, la antrenament!

de Irina Cristea    |    10 Iun 2006   •   00:00
Brazilia - Bilete la negru, la antrenament!

Peste 25.000 de spectatori au asistat joi la un antrenament deschis al nationalei Braziliei, care a avut loc la Offenbach, tichetele de acces in tribune ajungand la 100 de euro.

Corespondenta din Offenbach
Peste 25.000 de spectatori au asistat joi la un antrenament deschis al nationalei Braziliei, care a avut loc la Offenbach, tichetele de acces in tribune ajungand la 100 de euro.

Cea mai galonata echipa din istoria campionatelor mondiale, reprezentativa Braziliei, continua sa exercite un magnetism urias indiferent de meridianele pe care componentii "cariocas" isi fac aparitia.

ISTERIE. Sedinta de pregatire a sud-americanilor, pe care au avut-o programata joi dupa-amiaza la Offenbach, s-a transformat intr-o nebunie greu de imaginat. Desi organizatorii erau deja avizati de interesul manifestat de suporteri, cei 400 de oameni de ordine au facut cu greu fata celor peste 25.000 de spectatori veniti sa-i vada la lucru pe Ronaldinho, Kaka si compania. Fotbalistii brazilieni au fost aclamati de spectatori. Dupa ce au efectuat exercitii de dexteritate cu mingea, selectionerul Carlos Alberto Parreira a impartit lotul in doua echipe, una de titulari si una de rezerve, care au jucat un meci pe un teren de 60 de metri. Ca sa va faceti o idee, trebuie spus ca Offenbach, aflat langa Frankfurt, are o populatie de aproximativ 70.000 de locuitori, din care o treime este de origine romana. Dupa antrenament, nationala Braziliei a revenit in cantonamentul de la Königstein, aflat la 30 de kilometri de stadionul din Offenbach.

BISNITA. In spiritul intreprinzator al locului, organizatorii au scos la vanzare tichete de acces, al caror pret a variat de la 10 la 30 de euro, in functie de locul din stadion. Cum interesul microbistilor a depasit asteptarile organizatorilor, s-a ajuns la inedita situatie ca biletele sa fie comercializate la negru chiar si cu suma de 100 de euro. Un alt moment inedit s-a consumat in timpul antrenamentului, atunci cand un pusti a reusit sa insele vigilenta oamenilor de ordine si a patruns pe teren, ducandu-se tinta spre Ronaldinho. Dupa ce a fost prins de bodyguarzi, care se pregateau sa-l evacueze din teren, micutul suporter a fost salvat tocmai de idolul sau, Ronaldinho scotandu-l din mainile "cerberilor" si dandu-i pustiului un autograf direct pe tricou. Marele absent al antrenamentului a fost insa Ronaldo, care, avand temperatura, a fost lasat in camera.

SI OLANDA, ASALTATA
Daca atentia de care se bucura Brazilia nu este de mirare, delegatia Olandei a ramas masca in timp ce a trait un eveniment relativ similar. Aflati in cantonament la Freiburg, elevii lui Marco van Basten au fost urmariti la antrenament in aceeasi zi de 13.000 de spectatori din tribune, lucru cu atat mai surprinzator cu cat olandezii si germanii sunt despartiti de o veche rivalitate. "Nu mi-a venit sa cred, dar este un lucru foarte bun. Cred ca e un semn bun si vom realiza o performanta excelenta", a spus joi seara selectionerul batavilor.
×
Subiecte în articol: sport