x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport C.E. Handbal / Dezastru în Ungaria!

C.E. Handbal / Dezastru în Ungaria!

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Aug 2009   •   00:00

Vicecampioană europeană la ediţia precedentă a Campionatelor Europene, naţionala de tineret a României s-a făcut de râs în Ungaria. După un început senzaţional, cu victorie împotriva Danemarcei, campioana europeană en-titre, tricolorele au ratat accederea în grupele principale ale competiţiei.



România a ratat calificarea după ce a fost învinsă duminică de Suedia cu scorul de 31-16 (17-5), la Gyor, în ultimul meci din Grupa C. Cu Suedia, golurile echipei noastre au fost marcate de Cristina-Maria Pop, 6 goluri, Andreea Adespii, 4 g, Ana-Maria Drăguţ, 2 g, Florentina Lopătaru, 2 g, Sabine-Karina Klimek, 1 g, Crina Elena Ailincăi, 1 g. După 31-34 cu Olanda şi 27-25 cu Danemarca, selecţionata României a ocupat locul trei în grupă, cu 2 puncte, în urma Olandei, 6 p, şi Suediei, 4 p, ambele calificate în faza superioară, dar înaintea Danemarcei, 0 p.
România va continua în turneul de clasament, grupa a treia, din care vor mai face parte Danemarca, Serbia şi Polonia. Următorul meci va fi cu Serbia, marţi, de la ora 15,30.

×
Subiecte în articol: sport