x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport C.M. Polo: SUA - România 7-5 / Meci de baraj cu Australia

C.M. Polo: SUA - România 7-5 / Meci de baraj cu Australia

de Vlad Ionescu    |    24 Iul 2009   •   00:00
C.M. Polo:  SUA - România 7-5 / Meci de baraj cu Australia
Sursa foto: /AFP

România a pierdut cu scorul de 7-5 meciul cu SUA şi a ocupat locul 2 în Grupa D a Campionatului Mondial de la Roma. Tricolorii întâlnesc mâine Australia, pentru un loc în sferturile de finală.



Jucătorii noştri au intrat în bazin hotărâţi să tranşeze disputa cu vicecampionii olimpici, ceea ce le-ar fi asigurat accesul direct în sferuri, fără a mai trece prin emoţiile barajului. Ei au reuşit, de altfel, să controleze prima repriză, pe care au încheiat-o în avantaj, scor 2-1. În continuare lucrurile au luat o altă întorsătură, medaliaţii de la Beijing reuşind să se desprindă la două goluri, în ciuda intervenţiilor sigure ale portarului Dragoş Stoenescu, care a apărat inclusiv o aruncare de la 5 metri.

Tabela a consemnat ultima oară egalitatea în minutul 19, 4-4, însă jucătorii de peste Ocean au refăcut diferenţa de două goluri în ultima repriză. Golurile noastre au fost înscrise de Matei (2), Kadar, Buşilă şi Radu. Pentru a ajunge în sferturi, România va trebui să treacă în barajul de mâine de Australia, a 3-a clasată în Grupa C. Un adversar accesibil la prima vedere, care însă nu trebuie subestimat dacă ţinem cont că a remizat ieri, scor 8-8, cu puternica echipă a Serbiei.

×