x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ca în desene animate

Ca în desene animate

de Mihai Igirosanu    |    04 Mai 2009   •   00:00
Ca în desene animate

Bănăţenii se menţin în cursa pentru titlu, însă victoria împotriva Farului a fost obţinută greu şi cu sprijinul centralului Cristi Balaj, care a dictat gratuit penalty-ul din care golgeterul Gigel Bucur a deschis scorul.



Aşa cum era de aşteptat, după chinul de pe gazon, finanţatorul echipei timişorene, Marian Iancu, a criticat în termeni duri atitudinea jucătorilor, ameninţând cu măsuri drastice. "Atitudinea jucătorilor nu a fost cea pe care o vreau eu. Poate că trebuie să simtă o mână forte, pentru că am impresia că îl ascultă pe Gabi Balint doar atunci când vor. Am fost destul de tolerant cu ei şi o să iau măsuri. Am jucat ca în desene animate, nu poţi să faci ce ai făcut în acest joc, după ce ai bătut Dinamo în Cupă. Nu accept ce s-a întâmplat la meciul cu Farul. Jucătorii s-au considerat nişte supervedete, care nu au înţeles că încă nu au câştigat nici un trofeu. Ei trebuie să rămână concentraţi pe acest final încins de campionat", a declarat Iancu pentru GSP TV.

Patronul timişorenilor este de părere că Unirea Urziceni joacă cel mai bun fotbal din Liga I. "Noi, Dinamo, Rapid, CFR Cluj sau Steaua suntem echipe care facem meciuri bune, dar şi meciuri slabe. Avem fluctuaţii mari în joc, iar la Unirea nu am văzut acest lucru", a mai opinat Iancu.

La rândul său, antrenorul Gabi Balint a mers pe aceeaşi linie: "Singuri ne-am făcut jocul greu. A fost un meci nebun şi mă aşteptam la aşa ceva, pentru că asta este mentalitatea esticului, să o lase moale când nu trebuie. Am făcut multe greşeli inexplicabile în apărare, am şi ratat mult. Ne-a trecut glonţul pe lângă urechi, pentru că ne-am crezut prea repede câştigători. În halul acesta nu putem pretinde mai mult, mă aşteptam ca elevii mei să fie cu capul în nori".

×
Subiecte în articol: sport