x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Campanie: Veniţi la baschet!

Campanie: Veniţi la baschet!

18 Oct 2008   •   00:00

Într-o conferinţă de presă care a avut loc ieri, Federaţia Română de Baschet a lansat o campanie de relansare a baschetului românesc.



Într-o conferinţă de presă care a avut loc ieri, Federaţia Română de Baschet a lansat o campanie de relansare a baschetului românesc.
Potrivit lui Carmen Tocală, preşedintele FRB, un asemenea demers se impunea neapărat. "Din punct de vedere al numărului celor care îl practică, baschetul este al doilea sport din România. Am început o campanie pentru promovarea acestui sport în grădiniţe şi mai avem multe alte programe pentru copii. Situaţia din România este îngrijorătoare. Cu toţii vorbim despre sport, însă nimeni nu face nimic, şi dacă în următorii 10 ani vom continua să mergem pe acest drum nici măcar nu vom mai avea despre ce să vorbim", a afirmat Tocală. Fosta componentă a naţionalei feminine a dezvăluit că deja a început montarea de panouri de baschet în spaţiile dintre blocuri: "Deja au fost montate aproximativ 600 de astfel de panouri, dintr-un total de 10.000. Investiţia se ridică la aproximativ cinci milioane de euro şi sperăm ca împreună cu partenerii noştri să ducem acest proiect la capăt". (Dragoş Stoica)
Siglă schimbată
În aceeaşi campanie de imagine, FRB a semnat un parteneriat cu McCann Erikson, companie care se va ocupa de acum înainte de imaginea baschetului în România. Totodată, logo-ul FRB s-a schimbat şi a fost relansat site-ul oficial. Tehnicianul Vasile Popa s-a declarat încântat de proiectul forului de spe-
cialitate, spunând că era necesară începerea unei astfel de campanii, având în vedere situaţia în care a ajuns sportul din România: "Din păcate, după Revoluţie s-a neglijat creşterea copiilor în sport, iar acum suntem invadaţi în campionatul intern de străini cu valoare modestă".

×
Subiecte în articol: sport