x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cariera in pericol

Cariera in pericol

18 Iun 2004   •   00:00

Gasit dopat la controlul efectuat la finalul meciului Dinamo – FC Brasov, din retur, mijlocasul imprumutat de Rapid brasovenilor, Nicolae Grigore, risca sa fie suspendat un an de zile.

SORIN ANGHEL, MIHAI IGIROSANU

Surse din interiorul Ligii Profesioniste sustin ca fotbalistul va fi drastic suspendat in sedinta de marti a Comisiei de Disciplina, convocata special pentru judecarea acestui caz. Faptul ca a folosit nandrolon cu buna stiinta, fara a anunta staff-ul tehnic, il asaza pe fotbalist intr-o pozitie foarte delicata.

DOSAR. Contactat ieri, secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, s-a ferit de un verdict: “Intr-adevar, dosarul a ajuns la Liga, dar nu va pot spune nimic concret acum, deoarece nu am voie sa ma antepronunt. Vom vedea la Comisia de marti ce se va intampla cu Grigore“. De partea cealalta, presedintele Comisiei de Disciplina, Alexandru Boc, a lasat sa se inteleaga ca jucatorul nu are cum sa scape de o sanctiune drastica: “Suntem in posesia unui dosar complet, destul de stufos. Am inteles ca a luat acele medicamente fara a consulta medicul, ceea ce este destul de grav. A avut si ghinionul de a fi tras la sorti pentru controlul antidoping...“, a precizat Boc.

SURPRIZA. Se pare ca jucatorul si-a achizitionat substantele respective din Italia, unde s-a aflat cu echipa nationala de tineret pentru un meci amical contra echipei tarii gazda. Selectionerul nationalei “Under 21“, Nicolae Manea, s-a aratat foarte surprins: “Vestea reprezinta o mare surpriza pentru mine. Oricum, noi nici nu aveam in dotare acele substante de care ar fi vorba. Am incercat si eu sa vorbesc cu el. I-am lasat un mesaj sa ma sune si o sa incerc sa aflu exact despre ce a fost vorba. Dar prefer sa ma abtin deocamdata, pentru ca nu stim exact ce s-a intamplat. Sa asteptam sedinta Comisiei de Disciplina“, a declarat Manea.

RUGAMINTE

“Am aflat ce s-a intamplat. Nu a fost nimic intentionat. Sper ca cei din conducerea LPF sa nu ia masuri dure. Este un jucator de perspectiva“
Ioan Neculaie Patron FC Brasov

S-a izolat in camera

Mijlocasul Nicolae Grigore se afla in aceste zile la mare impreuna cu cativa colegi de la Brasov si de la Rapid. Cand a aflat de scandalul in care este implicat, internationalul de tineret si-a inchis telefonul si s-a incuiat in camera sa de hotel. Grigore a evitat sa stea de vorba chiar si cu prietenii, el mergand pe furis la masa. Situatia sa este una foarte delicata, refuzand sa abordeze subiectul pana si cu parintii sai.

Preferatul lui Razvan Lucescu

Grigore a evoluat in acest sezon sub forma de imprumut la FC Brasov, el fiind sub contract cu Rapid. Cel care l-a dus la formatia de sub Tampa a fost Razvan Lucescu, antrenorul sau la echipa patronata de Ioan Neculaie in ultimul retur de campionat. Internationalului de tineret i-a expirat imprumutul in aceasta vara, el fiind nevoit sa se intoarca la Rapid, acolo unde antrenor i-ar fi tot Lucescu Jr.
×
Subiecte în articol: sport