x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cazan, din nou coleg cu Gino

Cazan, din nou coleg cu Gino

23 Apr 2004   •   00:00

Alungat din Giulesti de catre Ioan Becali, Paul Cazan a devenit de ieri director sportiv la FC National. Sosirea in Parcul cu Platani il aduce pe Cazan din nou in aceeasi barca alaturi de fostul sau partener din apararea Sportului Studentesc din anii ’70-’80, Gino Iorgulescu, presedintele lui FC National.

AMINTIRI. „Imi face o deosebita placere sa lucrez din nou cu Gino Iorgulescu, sa reunim cuplul pe care l-am format cu succes la Sportul Studentesc. Ne cunoastem de 29 de ani. In 1975 am inceput sa jucam impreuna pe stadionul din Regie." Cei doi au fost parteneri si pe banca tehnica a „studentilor", fiind antrenori. „Cea mai frumoasa amintire o reprezinta celebrul retur din turul 2 al Cupei UEFA, cu Brondby, din 1987, cand Sportul s-a calificat incredibil, la penalty-uri, desi pierdusem cu 0-3 la Copenhaga. Atunci eu am stat pe banca, dar Gino a jucat. Intre noi nu exista antrenor principal si secund. Ne intelegeam din priviri", rememoreaza Cazan.

DORINTA. Pe langa Gino Iorgulescu, artizanul aducerii lui Cazan in Cotroceni este si antrenorul Cosmin Olaroiu. „De vreo 2-3 ani ma roaga Oli sa vin la National sa lucrez cu el", spune noul director sportiv al „bancarilor", care va lua astazi loc pentru prima oara pe banca tehnica a Nationalului.


Vicentiu Iorgulescu, exilat in tribuna

Fostul director sportiv al Nationalului, Vicentiu Iorgulescu, a fost reprimit de catre fratele sau, Gino, la club. Din cauza temperamentului vulcanic al lui Vicentiu, care a adus mari deservicii imaginii echipei, presedintele „bancarilor" a decis sa-l exileze pe acesta in tribuna oficiala. De ieri, Vicentiu Iorgulescu a devenit directorul de marketing al gruparii din Parcul cu Platani, functie care nu-i permite sa mai stea pe banca tehnica la meciurile lui FC National. De precizat ca tot ieri a parasit echipa si atacantul Radu Niculescu, el plecand in China sa dea probe de joc la o echipa din prima liga.

×
Subiecte în articol: sport