x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cazul Mutu: "Moral, mă simt mai bine!"

Cazul Mutu: "Moral, mă simt mai bine!"

01 Sep 2009   •   00:00
Cazul Mutu: "Moral, mă simt mai bine!"
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Sosit ieri în Bucureşti, pentru a se alătura lotului convocat de selecţio­nerul Răzvan Lucescu, Adrian Mutu (foto) a vorbit în premieră despre litigiul financiar cu Chelsea Londra.



În mod normal, ieri a expirat pri­mul termen impus de gruparea londoneză pentru achitarea sumei de 17 milioane de euro, adică o mare parte din datoria totală, care se cifrea­ză la 18.755.980 de euro. "Sper să fiu sănă­tos să nu mai las loc la interpretări. Moral, mă simt mult mai bine. Nu cred că sunt cinci persoane în lume care au 17 milioane cash în acest mo­ment. Eu nu am aceşti bani în acest moment. Trebuie găsită o so­lu­ţie. Mulţumesc oraşului Firenze. Mi-am dat seama că nu sunt singur. Aş vrea să mă simt la fel şi la mine în ţară. Lumea ar trebui să încerce să mă aju­te altfel, nu să mă ia la mişto cu chete. Le mulţumesc celor care m-au ajutat cu adevărat", a spus Adrian Mutu.

"Mă bucur că am revenit la naţională după foarte mult timp. Sunt pregătit pentru meciurile cu Fran­ţa şi Austria. Când spui Franţa, spui numele unei echipe de temut. Nu cred că s-au schim­bat foarte multe în jocul lor de când i-am întâlnit ultima dată. Nu sunt în forma mea cea mai bună, dar sper să cresc de la meci la meci", a completat Mutu. (Mihai Igiroşanu)


INCERT PENTRU FRANŢA
Totuşi, Mutu nu e sigur de pre­zenţa pe Stade de France. "Am auzit că ar avea ceva probleme musculare. Vom vedea cum se prezintă până mâine. Dacă este sănătos, cu siguranţă va juca", a spus selecţionerul Răzvan Lucescu. Antrenorul echipei naţio­nale a comentat şi despre si­tua­ţia "Briliantului": "Ştiu că e greu pentru el. Nu mi se pare o de­ci­zie co­rec­tă şi cred că este un act de răz­bu­nare din partea lui Chel­sea. Sper to­tuşi într-o re­zol­vare a acestei situa­ţii. Mie Mutu mi s-a pă­rut foar­te mo­tivat. Mai ales că el a trecut şi prin alte momente gre­le şi a reuşit să-şi revină. Nu sunt mulţi jucători ca el".

×
Subiecte în articol: sport