x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cazul Varga - Bălan a trecut de prima comisie

Cazul Varga - Bălan a trecut de prima comisie

16 Mar 2010   •   00:00

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că recursul formulat de clubul Rapid la decizia Comisiei de Disciplină în cazul Varga - Bălan a fost respins de Comisia de Recurs a LPF.

Pe cale de consecinţă, conform deciziei din 10 martie a Comisiei de Disciplină, cauza pe fond urmează să fie judecată de Comisia de Soluţionare a Litigiilor, care se va reuni tot marţi.

FC Timişoara a depus săptămâna trecută un memoriu la LPF prin care contestă dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan în partida directă din cadrul etapei a 20-a. Oficialii bănăţeni se consideră îndreptăţiţi să câştige meciul cu 3-0 la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările celor doi jucători.

Comisia de Disciplină a LPF a suspendat, la 10 martie, soluţionarea contestaţiei depuse de FC Timişoara şi a solicitat un punct de vedere din partea Comisiei pentru Soluţionare a Litigilor. În replică, FC Rapid a depus memoriu la Comisia de Recurs a LPF împotriva deciziei Comisiei de Disciplină, acesta fiind respins marţi, 16 martie.

×
Subiecte în articol: redactie