x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ce nebunie!

Ce nebunie!

13 Mar 2004   •   00:00

Timisoara a asteptat cu sufletul la gura reintalnirea cu fotbalul. 30.000 de oameni au umplut tribunele stadionului pentru a-si revedea favoritii.

Spectacolul nu a lipsit, numai ca scorul final s-a conturat spre final, cand timisorenii au reusit o senzationala rasturnare de scor. Apulum si-a reconfirmat faima de specialista a meciurilor din deplasare, dar numai pentru o repriza. La fel ca in meciul cu Rapid, Apulum a aratat ca are benzina doar pentru o repriza.

Se parea ca istoria meciului s-a scris in minutul 21, cand Silvasan a ratat penaltyul pe care tot el il obtinuse, sutul sau fiind prins de catre Turcas. A urmat furia oaspetilor, concretizata prin doua goluri in 5 minute.

Intreruperea jocului din partea a doua, de aproximativ 5 minute, provocata de fumigenele fanilor, parca a scos din mana echipa lui Sunda. Apoi, si-a intrat in rol Panduru. El si-a demonstrat inspiratia prin introducerile lui Prodan si Oprea, cei care au lucrat si au concretizat golurile care au adus egalitatea pe tabela de marcaj. De aici si pana la golul victoriei reusit de fundasul Dumitru n-a mai fost decat o formalitate. Trupa lui Sunda era deja in genunchi
(
( TIBERIU KISS - Timisoara ) )

Favoritele intra in scena

FC Brasov - Steaua si Dinamo - FC Arges reprezinta capetele de afis ale primei etape din retur. Va fi un prim duel, de la distanta, intre echipele considerate marile favorite ale luptei pentru titlu. Piturca se va ciocni cu orgoliul debutantului Razvan Lucescu, trebuind sa demonstreze ca pierderea golgeterului Raducanu nu e o tragedie. Slabita de plecarile lui Zicu si Marica, Dinamo nu concepe un start ratat in fata trupei pregatite de Ion Moldovan, considerat un om de-al casei in Stefan cel Mare.

×
Subiecte în articol: sport