x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ceahlăul – Dinamo 0-4: Pansament moldovenesc

Ceahlăul – Dinamo 0-4: Pansament moldovenesc

de Mihai Igirosanu    |    17 Aug 2009   •   00:00
Ceahlăul – Dinamo 0-4: Pansament moldovenesc
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Trupa din Ştefan cel Mare a obţinut sub Pietricica prima victorie din acest sezon de Liga 1, dar adversarul a părut să fie doar un fel de sparring-partener perfect pentru refacerea moralului.



După două meciuri fără gol marcat şi un singur punct acumulat, Dinamo a fost resuscitată la Piatra Neamţ. Inerţi în primele două etape, câinii s-au trezit brusc la viaţă şi au zburdat în faţa letargicei echipe pregătite de Florin Marin.

BONETTI, DESCĂTUŞAT
Cu sabia deasupra capului înaintea fiecărui joc, antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti era mult mai liniştit la finalul partidei. "Am făcut o partidă bună, asta şi datorită modului în care am fost arbitraţi. Am demonstrat că Dinamo are forţă. Consider că trebuia să avem nouă puncte în momentul de faţă, nu patru. Putem fi competitivi, în mod sigur această victorie ne dă un moral bun în perspectiva meciurilor cu Slovan Liberec din cupele europene. Presiunile făcute asupra mea înaintea meciului cu Ceahlăul fac parte din meseria de antrenor, însă eu mă concentrez pe pregătirea jocurilor şi nu pe presiuni. Echipa are tradiţie şi valoare, forţa adevărată este importantă.

Chiar dacă am învins cu 4-0, lucrurile nu s-au desfăşurat cum am vrut. Şi cu cehii va fi tensiune înaintea meciurilor, ei au experienţă internaţională, chiar dacă au mulţi tineri şi au făcut schimbul de generaţii, dar sunt încrezător", a declarat tehnicianul "câinilor".


Borcea: "Obiectiv? Grupele Europa League"
Preşedintele executiv al dinamoviştilor, Cristian Borcea, a dezvăluit obiectivul principal fixat antrenorului Dario Bonetti. "Am crezut în echipa mea, am fost singur că o să câştigăm la Piatra Neamţ. Ştiu valoarea jucătorilor, ştiu ce s-a muncit aici şi ştiu ce se doreşte la această echipă. Indiferent de rezultatul acestui meci, obiectivul lui Bonetti rămânea calificarea în grupele Europa League.

Acesta este principalul obiectiv al lui Dinamo. Nici nu vreau să mă gândesc că nu o să trecem de Slovan. Nu avem cum să nu ne calificăm dacă jucăm cum am jucat cu Ceahlăul şi la Craiova." Meciul de la Piatra Neamţ a fost urmărit de la tribuna oficială şi de doi "spioni" ai cehilor de la Liberec.

×
Subiecte în articol: sport ceahlăul – dinamo