x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CEHIA - LETONIA 2-1 - Victorie chinuita

CEHIA - LETONIA 2-1 - Victorie chinuita

16 Iun 2004   •   00:00
CEHIA  -  LETONIA 2-1 - Victorie chinuita

Mare favorita in meciul de debut al grupei D, Cehia s-a impus cu destule emotii in fata Letoniei, care deschisese norocos scorul chiar inainte de pauza.

IONUT PADURARU

In prima repriza, letonii au cedat deliberat posesia balonului, preferand sa incerce contraatacuri rapide purtate de varfurile Verpakovskis si Prohorenkovs.

DOMINARE. Cehii au atacat in valuri, dar nu au reusit sa isi creeze nici o ocazie notabila. Surpriza s-a produs cu putin inaintea pauzei. Baros a pierdut un balon la mijlocul terenului, Prohorenkovs a recuperat si centrat in fata portii, de unde Verpakovskis a indeplinit o simpla formalitate.

TACTICA. In partea secunda, antrenorul Karel Brukner a schimbat sistemul de joc intr-un 3-5-2, iar ocaziile la poarta lui Kolinko nu au intarziat sa apara. Poborski si Baros au reluat putin langa, iar portarul leton s-a opus cu succes la suturile din vole ale lui Koller si Nedved.

CONCRETIZARE. Dominarea cehilor s-a concretizat in minutul 73. Dupa o excelenta actiune personala, Poborski a centrat in careu pentru Baros, care a inscris cu un sut printre picioarele lui Kolinko. Elevii lui Karel Brukner s-au impus datorita golului rezervei Heinz, care a trimis in poarta goala dupa o greseala a apararii letone.

×
Subiecte în articol: sport