x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CEHIA - OLANDA / Va fi intelegere la Praga?

CEHIA - OLANDA / Va fi intelegere la Praga?

07 Oct 2005   •   00:00
CEHIA  -  OLANDA / Va fi intelegere la Praga?

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au pareri diferite despre Cehia - Olanda, meciul de care se leaga sperantele tricolorilor.

SUSPICIUNI. Presedintele Ligii crede ca intalnirea de maine de la Praga este clar suspecta de blat. "Meciul dintre olandezi si cehi va fi pentru ei. Va spun ca fac ei de asa natura sa le fie bine lor, si nu noua. Nu mai zic altceva...", a spus "Corleone". In schimb, seful FRF viseaza la o victorie a Olandei si nici nu vrea sa ia in calcul ca adversarele de la Praga nu vor juca "pe bune".

Intrebat daca nu se teme de un eventual aranjament, Mircea Sandu a raspuns suparat: "Terminati cu chestia asta", si a refuzat sa mai acorde declaratii. In ceea ce-i priveste pe cehi, problemele lor sunt de alta natura. Lista accidentatilor pare interminabila si ii cuprinde pe Koller, Jankulovski, Lokvenc, Bolf, Sivok, Vachousek, Tyce, Plasil si Smicer. In plus, capitanul Galasek are o contuzie la glezna, iar Milan Baros, o leziune la tendonul lui Ahile, insa acestia din urma ar putea fi recuperati pana maine.

×
Subiecte în articol: sport