x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR CLUJ - Au tremurat destul cu Sportul Studenţesc, vor linişte cu FC Argeş

CFR CLUJ - Au tremurat destul cu Sportul Studenţesc, vor linişte cu FC Argeş

de Dragos Stoica    |    15 Noi 2008   •   00:00
CFR CLUJ - Au tremurat destul cu Sportul Studenţesc, vor linişte cu FC Argeş

Campioana României a suferit destul pentru calificarea în optimile Cupei, la capătul unui meci în care adversara de Liga a 2-a nu a părut foarte departe de trupa lui Maurizio Trombetta.



Clujenii rămân în cursa pentru păstrarea Cupei sub Feleac după 1-0 la Bucureşti cu Sportul, dar jocul CFR-ului nu se ridică la pretenţiile unei formaţii care a luat până acum 4 puncte în Liga Campionilor. Joi seară, ardelenii au avut mult de tras contra formaţiei din Regie, golul calificării venind destul de târziu, în minutul 75, după un şut violent al lui Panin. "Am câştigat această partidă cu greu, dar a meritat. Am avut două bare şi mă bucur că nu au fost incidente şi nu avem nici un jucător accidentat după acest joc. Pot să spun că mă aşteptam la o replică bună a adversarilor. Mi-a plăcut mult Sportul, este o echipă care stă bine în teren, cu jucători tineri şi care au reuşit să pună multă presiune în ultimele minute. A fost un meci programat la mijlocul săptămânii şi urmează şi alte partide grele pentru noi, cum este cea de duminică cu FC Argeş" a spus Trombetta la finalul partidei cu Sportul. În ceea ce-i priveşte pe adversarii de mâine seară ai CFR-ului, antrenorul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, a anunţat că echipa sa va veni în Gruia pentru a se bate la victorie: "Vrem să învingem. CFR e foarte ofensivă pe teren propriu. Cred totuşi că meciurile din Liga Campionilor i-au afectat fizic, aşa cum se întâmplă cu toate echipele care evoluează în această competiţie".

Bilete cu AS Roma

CFR Cluj a anunţat ieri pe site-ul oficial că va scoate de luni la vânzare tichetele de acces pentru ultima partidă pe teren propriu din grupa A a actualei ediţii de Liga Campionilor, contra italienilor de la AS Roma, programată la 26 noiembrie. Preţul unui bilet este de 65 de lei la Peluza I, 115 lei la Peluza a II-a, 170 lei la Tribuna a II-a (sectoarele 37-53), 300 lei la Tribuna a II-a (sectoarele 40- 50), 170 lei la Tribuna I (sectoarele A1, A şi B), 225 lei la Tribuna 0, 500 lei la Tribuna Oficială şi 1.300 lei la Tribuna VIP. Biletele vor putea fi găsite de luni la casele de la Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", între orele 10:00 şi 18:00.

×
Subiecte în articol: sport