x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cfr Cluj – Fc Argeş 2-0/Antrenament cu piteşteni

Cfr Cluj – Fc Argeş 2-0/Antrenament cu piteşteni

17 Noi 2008   •   00:00

Campioana en-titre s-a impus fără emoţii în partida contra argeşenilor şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I. Diferenţa într-o partidă controlată clar de clujeni a fost făcută de reuşitele lui Yssouf şi Emanuel Kone.



Antrenorul CFR-ului, italianul Maurizio Trombetta, era extrem de satisfăcut la finalul întâlnirii. "Sunt foarte mândru de băieţii mei şi de felul în care au jucat în acest meci, de modul în care am reuşit să ne impunem. Nu ne-a fost frică de FC Argeş, dar i-am respectat. Noi jucăm fiecare meci să obţinem maximum de puncte şi la fel s-a întâmplat şi acum", a declarat Trombetta, care a mai anunţat că internaţionalul Gabi Mureşan s-a accidentat în prima repriză a meciului, fiind suspect de contractură musculară. Şi preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, s-a declarat mulţumit de rezultat, dar i-a lăudat pe: "E mai uşor să joci împotriva unei echipe care atacă, mai ales că noi avem jucători care să profite de spaţiile din apărarea adversă. Am dominat, puteau şi ei să marcheze, dar noi am tratat meciul cu mai multă experienţă şi
ne-am impus clar. Ei sunt o echipă bună şi pot spune chiar revelaţia campionatului, aşa cum am fost noi în 2005". Glumind, portarul Stăncioiu a concluzionat: "Au marcat în acest meci Kone cel gras şi Kone cel slab".

×
Subiecte în articol: sport